Leírás és Paraméterek
A sárgaborsó az egyik legfenntarthatóbb növényi alapú fehérjeforrás (az európai éghajlaton őshonos növény), mivel jóval kevesebb vizet és termőföldet igényel, mint a mandula vagy a zab, ugyanakkor teljesen allergén- és gluténmentes. Krémes állagának és semleges ízének köszönhetően tökéletesen helyettesíthető vele a tehéntej, de a növényi italokra jellemző markáns utóíz nélkül. Mennyei vanília ízesítés Tökéletes smoothie-hoz, shakekhez és zabkásához Csupán 3% cukortartalommal Hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg) Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal.
A Sproud vaníliás borsóital fő előnyei az első- és második generációs növényi tejekhez képest, hogy:
– mentes minden allergéntől: tej és tejszármazékok, glutén, mogyoró- és diófélék, szója
– 5x annyi fehérjét tartalmaz, mint a mandula italok
– 3x több fehérjét tartalmaz, mint a zabitalok
– 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a zabitalok
– 50%-kal kevesebb cukrot tartalmaz a hagyományos tejhez képest
– 80%-kal kevesebb vízre van szükség az előállítása során, mint a mandula ital esetén
– 75%-kal alacsonyabb ökológiai lábnyoma van, mint a hagyományos tehéntejnek
– a hagyományos tehéntejjel megegyező kalcium-forrás
Leírás
A sárgaborsó az egyik legfenntarthatóbb növényi alapú fehérjeforrás (az európai éghajlaton őshonos növény), mivel jóval kevesebb vizet és termőföldet igényel, mint a mandula vagy a zab, ugyanakkor teljesen allergén- és gluténmentes. Krémes állagának és semleges ízének köszönhetően tökéletesen helyettesíthető vele a tehéntej, de a növényi italokra jellemző markáns utóíz nélkül. Mennyei vanília ízesítés Tökéletes smoothie-hoz, shakekhez és zabkásához Csupán 3% cukortartalommal Hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg) Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal.
A Sproud vaníliás borsóital fő előnyei az első- és második generációs növényi tejekhez képest, hogy:
– mentes minden allergéntől: tej és tejszármazékok, glutén, mogyoró- és diófélék, szója
– 5x annyi fehérjét tartalmaz, mint a mandula italok
– 3x több fehérjét tartalmaz, mint a zabitalok
– 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a zabitalok
– 50%-kal kevesebb cukrot tartalmaz a hagyományos tejhez képest
– 80%-kal kevesebb vízre van szükség az előállítása során, mint a mandula ital esetén
– 75%-kal alacsonyabb ökológiai lábnyoma van, mint a hagyományos tehéntejnek
– a hagyományos tehéntejjel megegyező kalcium-forrás