Leírás és Paraméterek
A sárgaborsó az egyik legfenntarthatóbb növényi alapú fehérjeforrás (az európai éghajlaton őshonos növény), mivel jóval kevesebb vizet és termőföldet igényel, mint a mandula vagy a zab, ugyanakkor teljesen allergén- és gluténmentes. Krémes állagának és semleges ízének köszönhetően tökéletesen helyettesíthető vele a tehéntej, de a növényi italokra jellemző markáns utóíz nélkül. Gazdag ízvilág Könnyed, cukormentes Kiváló helyettesítője egy pohár tejnek, tökéletes reggeli müzlihez is Hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg) Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal Magasabb protein tartalom, mint a zab-, mandula-, rizs és kókuszitalban.
Leírás
A sárgaborsó az egyik legfenntarthatóbb növényi alapú fehérjeforrás (az európai éghajlaton őshonos növény), mivel jóval kevesebb vizet és termőföldet igényel, mint a mandula vagy a zab, ugyanakkor teljesen allergén- és gluténmentes. Krémes állagának és semleges ízének köszönhetően tökéletesen helyettesíthető vele a tehéntej, de a növényi italokra jellemző markáns utóíz nélkül. Gazdag ízvilág Könnyed, cukormentes Kiváló helyettesítője egy pohár tejnek, tökéletes reggeli müzlihez is Hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg) Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal Magasabb protein tartalom, mint a zab-, mandula-, rizs és kókuszitalban.