Leírás és Paraméterek
A kókusztejszín ázsiai konyhában a legelterjedtebb, bár napjainkban már egyre inkább a nyugati konyhákban is szívesen használják. A kókusztejszínt gazdag, krémes receptek elkészítéséhez használják. Ez autentikus ízt kölcsönöz a curryk-nek, a fagylaltnak, a süteményeknek és más ételeknek.
Összetevők:
Kókusz kivonat 80%, víz, stabilizátor: E466, E412, antioxidáns: E223 (szulfit)
Allergének:
szulfit
Leírás
A kókusztejszín ázsiai konyhában a legelterjedtebb, bár napjainkban már egyre inkább a nyugati konyhákban is szívesen használják. A kókusztejszínt gazdag, krémes receptek elkészítéséhez használják. Ez autentikus ízt kölcsönöz a curryk-nek, a fagylaltnak, a süteményeknek és más ételeknek.
Összetevők:
Kókusz kivonat 80%, víz, stabilizátor: E466, E412, antioxidáns: E223 (szulfit)
Allergének:
szulfit