Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Róna Sárgarépa chips, 40 g

366 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5998875309418
A gyártó összes terméke: Róna
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)

Leírás

A Róna Mezőgazdasági Szövetkezet egy nagy múltú, 100 %-ban magyar vállalkozás, ami már 1980 óta készít kiváló zöldségszárítmányokat. Európában az elsők között itt kezdődött a metélőhagyma (snidling) nagyüzemi szárítását saját módszerrel, miután a levélzöldségek és a répafélék feldolgozásában gyakorlatot szereztek.

Összesen 700-1000 tonna szárított zöldség kerül ki a Róna Mezőgazdasági Szövetkezet üzeméből, aminek a 90%-át exportálják a világ számos országába. Termékeik semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaznak, szobahőmérsékleten, sötét helyen egy évig eltarthatók.

A Róna új termékei az egészséges  szárított zöldség chips-ek. Sárgarépa chips, Hagyma chips és Vegyes zöldség chips. Közös jellemzőjük, hogy pálmaolajban lettek 2 percig kíméletesen  sütve és semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak.

A fogyasztói csomagolás mellett tetemes mennyiséget szállítanak a tej-, a hús- és a konzerviparnak. Folyamatos a termékfejlesztés, az idén a zöldborsó, jövőre a brokkoli szárításába vágnak bele. Európa egyik legdrágább gyártója a cég, saját mikrobiológiai laboratóriumuk eredményeit elfogadják a vásárlók, a Róna zöldségszárítmányok így a minőségükkel tűnnek ki a nemzetközi piacon.

A Róna zöldség chips-ek egy új, üde színfoltot jelentenek a magyar chips piacon, hiszen egyedülállóak az egészségesség szempontjából, amit chips adó mentességük is igazol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztráicók, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.