Leírás és Paraméterek
A mustárcsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény.
Antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és a májra kedvezően hat, csökkenti az emésztési zavarokat. Élénkítő, izomfájdalom enyhítő, vértisztító.
Vetés: egész évben.
Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta kétszer.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
Csírázási idő: 2-3 nap.
g | 50 |
db | 1 |
Leírás
A mustárcsíra kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény.
Antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és a májra kedvezően hat, csökkenti az emésztési zavarokat. Élénkítő, izomfájdalom enyhítő, vértisztító.
Vetés: egész évben.
Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál mag elegendő.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20°C fok, öntözés naponta kétszer.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
Csírázási idő: 2-3 nap.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.