Leírás és Paraméterek
Maille eredeti dijoni mustár
A Maille kiválóságot, kifinomultságot, hagyományt és gasztronómiai élményt jelent, melyet már 1747 óta biztosít fogyasztói számára. A Maille eredeti dijoni mustár enyhén csípős, karakteres ízével igen kedvelt mustárféle. Asztali dresszingként, sült húsokhoz, virslihez, halakhoz, salátaöntetek készítéséhez kiváló.
Mi az a dijoni mustár?
A leghíresebb francia mustár, melyet Jean Naigeon mustárgyártó 1752-ben ecet helyett éretlen szőlő levéből készült mustotban kezdte érlelni a mustárt. Így született meg a máig népszerű dijoni mustár jellegzetes íze. 1937-ben egy nagy port felkavaró birósági tárgyalás után, ahol két párizsi és két dijoni mustárgyártó került összetűzésbe a dijoni szó használata miatt. Ekkor a bíróság azt a döntést hozta, hogy a dijoni elnevezés nem földrajzi helyhez kötött, hanem recepthez.
A Maille mustárok, salátaöntetek, konyhai ajándékok és olajok előállításával foglalkozik egészen 1723-as alapítása óta. Franciaországból, azon belül is Marseilleből származik, és a multinacionális fogyasztási cikkekkel foglalkozó Unilever leányvállalata, amely a tömegesen előállított termékeiket valódi növényekből gyártja. Ezen túlmenően az eredeti Maison Maille folytatja az eredeti célját, és a hagyományos dijoni mustárt a mai napig készíti.
Összetevők:
Ivóvíz
Mustármag
ecet szeszpárlatból
Étkezési só
Étkezési sav
E330 - Citromsav
Tartósítószer
kálium-metabiszulfit
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék
Mustár
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Tápérték: 100 g
Energia 670 kJ/160 kCal
Zsír 12 g
amelyből telített zsírsavak 0.6 g
Szénhidrát 4 g
amelyből cukor 2 g
Fehérje 8 g
Só 6.28 g
Élelmi rost 1.5 g
Felbontás után hűtve 1 hónapig eltartható.
Leírás
Maille eredeti dijoni mustár
A Maille kiválóságot, kifinomultságot, hagyományt és gasztronómiai élményt jelent, melyet már 1747 óta biztosít fogyasztói számára. A Maille eredeti dijoni mustár enyhén csípős, karakteres ízével igen kedvelt mustárféle. Asztali dresszingként, sült húsokhoz, virslihez, halakhoz, salátaöntetek készítéséhez kiváló.
Mi az a dijoni mustár?
A leghíresebb francia mustár, melyet Jean Naigeon mustárgyártó 1752-ben ecet helyett éretlen szőlő levéből készült mustotban kezdte érlelni a mustárt. Így született meg a máig népszerű dijoni mustár jellegzetes íze. 1937-ben egy nagy port felkavaró birósági tárgyalás után, ahol két párizsi és két dijoni mustárgyártó került összetűzésbe a dijoni szó használata miatt. Ekkor a bíróság azt a döntést hozta, hogy a dijoni elnevezés nem földrajzi helyhez kötött, hanem recepthez.
A Maille mustárok, salátaöntetek, konyhai ajándékok és olajok előállításával foglalkozik egészen 1723-as alapítása óta. Franciaországból, azon belül is Marseilleből származik, és a multinacionális fogyasztási cikkekkel foglalkozó Unilever leányvállalata, amely a tömegesen előállított termékeiket valódi növényekből gyártja. Ezen túlmenően az eredeti Maison Maille folytatja az eredeti célját, és a hagyományos dijoni mustárt a mai napig készíti.
Összetevők:
Ivóvíz
Mustármag
ecet szeszpárlatból
Étkezési só
Étkezési sav
E330 - Citromsav
Tartósítószer
kálium-metabiszulfit
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék
Mustár
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Tápérték: 100 g
Energia 670 kJ/160 kCal
Zsír 12 g
amelyből telített zsírsavak 0.6 g
Szénhidrát 4 g
amelyből cukor 2 g
Fehérje 8 g
Só 6.28 g
Élelmi rost 1.5 g
Felbontás után hűtve 1 hónapig eltartható.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.