Leírás és Paraméterek
A PaleoLét gluténmentes lisztkeverékek megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy az életmódváltásban gondolkodók számára olyan termékeket kínáljunk, amelyek a hétköznapi rohanásban változatosan, könnyedén elkészíthetőek és a hagyományos ízvilághoz hasonlatosak.
Speciális receptúrájának köszönhetően kívül ropogós, lágy belezetű kenyeret kapunk.
Termékeinkben megtalálható többek között bambuszrost liszt, aranylenmag liszt, kókuszliszt, útifú maghéj liszt, konjak liszt, tápióka keményítő, amelyek együttesen segítik a kiegyensúlyozott energiaellátást.
Kiemelendő élettani hatással bír egyik fontos alkotóelem a magas tápanyag- és rosttartalmú, esszenciális zsírsavban gazdag aranylenmag liszt.
A lisztkeverék speciális receptúrájának köszönhetően a kenyér tartósan friss hatású lesz, azaz másnap sem lesz száraz, mint ez egyéb gluténmentes péksüteményekre ez jellemző lehet.
A PaleoLét lisztkeverékek megoldást jelentenek arra az időszakra, míg a szervezet emésztőrendszert érintő felbomlott egyensúlya nem rendeződik.
Az egyensúly helyreállításához fontos a paleolit életmód betartása és ezzel párhuzamosan az emésztőrendszeri regeneráció.
Akinél hasi panaszt okoznak a rostok vagy a keményítő, szintén fektessen kiemelt hangsúlyt az emésztőrendszeri regenerációra, melyhez a Herbaferm csepp és a Prefer kapszula jó választás lehet.
Összetevők:
tápióka keményítő, kókuszliszt, aranylenmagliszt, útifű maghéjliszt, bambuszrost liszt, só, Paleolét sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelőszer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), konjak liszt.
Elkészítés:
Paleósok álma vekni elkészítéséhez 4 db M-es tojást, keverjen össze a lisztkeverékkel és tegyen hozzá 100ml langyos vizet, 2 ek (15g) kókusz olajat, 2ek (20g) sós-pörkölt frissen, morzsára tört magot (pl napraforgó, tökmag, lesudió, mandula). Pihentesse 15 percig, majd formáljon vizes kézzel velnit, szórjon a tetejére a magkeverék morzsájából. Helyezze sütőpapíros tepsire. Előmelegített sütőben süsse légkeverésen 180 fokon 50 percig. Majd rácsra borítva hűtse szeletelésig.
Figyelmeztetés:
Mandulát és mogyorót is feldolgozó üzemben készült!
Leírás
A PaleoLét gluténmentes lisztkeverékek megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy az életmódváltásban gondolkodók számára olyan termékeket kínáljunk, amelyek a hétköznapi rohanásban változatosan, könnyedén elkészíthetőek és a hagyományos ízvilághoz hasonlatosak.
Speciális receptúrájának köszönhetően kívül ropogós, lágy belezetű kenyeret kapunk.
Termékeinkben megtalálható többek között bambuszrost liszt, aranylenmag liszt, kókuszliszt, útifú maghéj liszt, konjak liszt, tápióka keményítő, amelyek együttesen segítik a kiegyensúlyozott energiaellátást.
Kiemelendő élettani hatással bír egyik fontos alkotóelem a magas tápanyag- és rosttartalmú, esszenciális zsírsavban gazdag aranylenmag liszt.
A lisztkeverék speciális receptúrájának köszönhetően a kenyér tartósan friss hatású lesz, azaz másnap sem lesz száraz, mint ez egyéb gluténmentes péksüteményekre ez jellemző lehet.
A PaleoLét lisztkeverékek megoldást jelentenek arra az időszakra, míg a szervezet emésztőrendszert érintő felbomlott egyensúlya nem rendeződik.
Az egyensúly helyreállításához fontos a paleolit életmód betartása és ezzel párhuzamosan az emésztőrendszeri regeneráció.
Akinél hasi panaszt okoznak a rostok vagy a keményítő, szintén fektessen kiemelt hangsúlyt az emésztőrendszeri regenerációra, melyhez a Herbaferm csepp és a Prefer kapszula jó választás lehet.
Összetevők:
tápióka keményítő, kókuszliszt, aranylenmagliszt, útifű maghéjliszt, bambuszrost liszt, só, Paleolét sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelőszer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), konjak liszt.
Elkészítés:
Paleósok álma vekni elkészítéséhez 4 db M-es tojást, keverjen össze a lisztkeverékkel és tegyen hozzá 100ml langyos vizet, 2 ek (15g) kókusz olajat, 2ek (20g) sós-pörkölt frissen, morzsára tört magot (pl napraforgó, tökmag, lesudió, mandula). Pihentesse 15 percig, majd formáljon vizes kézzel velnit, szórjon a tetejére a magkeverék morzsájából. Helyezze sütőpapíros tepsire. Előmelegített sütőben süsse légkeverésen 180 fokon 50 percig. Majd rácsra borítva hűtse szeletelésig.
Figyelmeztetés:
Mandulát és mogyorót is feldolgozó üzemben készült!