Leírás és Paraméterek
Hagyományos pizza nem hagyományos alapanyagokból. Igazi pizza élmény a saját sütőnkből, búzaliszt nélkül, mégis teljes értékű kulináris élvezet. Tojásmentes recepttel is elkészíthető. Csökkentett szénhidrát tartalom, magas rosttartalom, semleges ízű. Egy nagy, 32 cm-es családi pizza elkészítéséhez elegendő paleos lisztkeverék, olasz ízekkel fűszerezve. Lágyan omlós, nem túl tömör tészta, amelyet az összeállítása után nem szükséges elősütni, azonnal rákerülhetnek az általunk leginkább kedvelt feltétek és mehet a forró sütőbe.
Válogatott, prémium alapanyagokból készült keverék, amelyek ízükben harmonizálnak egymással, így egy fehér tésztás, kellemesen semleges ízű pizza alap állítható össze belőle. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos lisztekből készült nyújtós tésztáktól, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült süteményt tekintve. A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk.
Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona, cukor, szója, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást. A tészta elkészítéséhez csak nedves hozzávalók szükségesek, a tasak minden más szükséges alapanyagot tartalmaz.
Összetevők: tápióka keményítő, szezámliszt, bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő, himalaya só.
Elkészítési javaslat: 2 db M-es tojáshoz (kb. 110 g) adj 40 ml hideg vizet és 3 ek. olvadt zsiradékot. Keverd el a pizza liszttel, majd hagyd sűrűsödni 10 percig. Lisztezett szilikonlapon gyúrd át és nyújtsd kb. 4 mm vastagra, lappal együtt tedd tepsibe, kend meg pizza krémmel, rakd rá a feltéteket és maximum fokozaton süsd készre (kb. 15 perc). A tésztát nem kell elősütni. Tojás nélkül: a lisztet keverd el 140 ml hideg vízzel és 5 ek. olvadt zsiradékkal. Elkészítés, mint fent.
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia: 1264/305,3 Zsír: 5 g amelyből telített zsírsavak 3,3 g Szénhidrát: 53,6 g amelyből cukrok 0 g Fehérje: 10,2 g Só: 1,7 g Rost: 15,9 g
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Leírás
Hagyományos pizza nem hagyományos alapanyagokból. Igazi pizza élmény a saját sütőnkből, búzaliszt nélkül, mégis teljes értékű kulináris élvezet. Tojásmentes recepttel is elkészíthető. Csökkentett szénhidrát tartalom, magas rosttartalom, semleges ízű. Egy nagy, 32 cm-es családi pizza elkészítéséhez elegendő paleos lisztkeverék, olasz ízekkel fűszerezve. Lágyan omlós, nem túl tömör tészta, amelyet az összeállítása után nem szükséges elősütni, azonnal rákerülhetnek az általunk leginkább kedvelt feltétek és mehet a forró sütőbe.
Válogatott, prémium alapanyagokból készült keverék, amelyek ízükben harmonizálnak egymással, így egy fehér tésztás, kellemesen semleges ízű pizza alap állítható össze belőle. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos lisztekből készült nyújtós tésztáktól, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült süteményt tekintve. A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk.
Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona, cukor, szója, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást. A tészta elkészítéséhez csak nedves hozzávalók szükségesek, a tasak minden más szükséges alapanyagot tartalmaz.
Összetevők: tápióka keményítő, szezámliszt, bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő, himalaya só.
Elkészítési javaslat: 2 db M-es tojáshoz (kb. 110 g) adj 40 ml hideg vizet és 3 ek. olvadt zsiradékot. Keverd el a pizza liszttel, majd hagyd sűrűsödni 10 percig. Lisztezett szilikonlapon gyúrd át és nyújtsd kb. 4 mm vastagra, lappal együtt tedd tepsibe, kend meg pizza krémmel, rakd rá a feltéteket és maximum fokozaton süsd készre (kb. 15 perc). A tésztát nem kell elősütni. Tojás nélkül: a lisztet keverd el 140 ml hideg vízzel és 5 ek. olvadt zsiradékkal. Elkészítés, mint fent.
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia: 1264/305,3 Zsír: 5 g amelyből telített zsírsavak 3,3 g Szénhidrát: 53,6 g amelyből cukrok 0 g Fehérje: 10,2 g Só: 1,7 g Rost: 15,9 g
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.