Leírás
Erjedt rizsből készíti. Íze kicsit édes, kicsit sós. Sem íze, sem illata nem hasonlít semmilyen másik ecethez. Sokkal lágyabb mint a hagyományos ecetek. A japán- és kínai konyha ízeinek meghatározója a rizsecet, a japánok szusijának nélkülözhetetlen kelléke, ettől kapja az étel jellegzetes savanykás ízét. Különböző salátaöntetekbe, fűszeres pácokba, mártogatni való szószokba egyaránt használhatjuk.
A teljesen áttetszőtől a világos sárgáig terjedő színű rizsecet alacsonyabb ecetsav tartalommal rendelkezik a nem-ázsiai eceteknél, ezáltal sokkal lágyabb is.
Összetevők: Víz, rizskivonat 6,8%, alkohol, glükóz, étkezési sav: citromsav, élesztő kivonat, Ecetsav: 6%
Vélemények
Tájékoztatás
Leírás és Paraméterek
Erjedt rizsből készíti. Íze kicsit édes, kicsit sós. Sem íze, sem illata nem hasonlít semmilyen másik ecethez. Sokkal lágyabb mint a hagyományos ecetek. A japán- és kínai konyha ízeinek meghatározója a rizsecet, a japánok szusijának nélkülözhetetlen kelléke, ettől kapja az étel jellegzetes savanykás ízét. Különböző salátaöntetekbe, fűszeres pácokba, mártogatni való szószokba egyaránt használhatjuk.
A teljesen áttetszőtől a világos sárgáig terjedő színű rizsecet alacsonyabb ecetsav tartalommal rendelkezik a nem-ázsiai eceteknél, ezáltal sokkal lágyabb is.
Összetevők: Víz, rizskivonat 6,8%, alkohol, glükóz, étkezési sav: citromsav, élesztő kivonat, Ecetsav: 6%