Leírás és Paraméterek
Az Agar-agar tengeri vörösmoszatokból nyert sütő és gélképző anyag. Már kis mennyiség is erős gélt képez, amely melegítés hatására is stabil marad. A zselatinnal ellentétben nincs kalóriaértéke, nem olvad könnyen és szilárdabb szerkezetű. Jótékony hatása van a májra és serkenti az emésztést, illetve kíváló kalcium és vas forrás. Felhasználható feldolgozott ökológiai élelmiszerek előállításához is.
Túlzott fogyasztása enyhe hasmenéssel járhat!
Leírás
Az Agar-agar tengeri vörösmoszatokból nyert sütő és gélképző anyag. Már kis mennyiség is erős gélt képez, amely melegítés hatására is stabil marad. A zselatinnal ellentétben nincs kalóriaértéke, nem olvad könnyen és szilárdabb szerkezetű. Jótékony hatása van a májra és serkenti az emésztést, illetve kíváló kalcium és vas forrás. Felhasználható feldolgozott ökológiai élelmiszerek előállításához is.
Túlzott fogyasztása enyhe hasmenéssel járhat!
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.