Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
ajándék karácsony

Mayam Amyris illóolaj, tiszta (amyris balsamifera), 10 ml

1.863 Ft
1.676 Ft
10%
Menny.:db
Cikkszám: M-1155
A gyártó összes terméke: Mayam
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 34

Leírás

A nyugat-indiai szantálfa, más néven amyris illóolaj érzéki, fás és balzsamos illatot hoz, pézsmás jegyekkel. A szantálfa illóolajat jól helyettesíti, az illatosításban egy gazdaságosabb választás a keleties-fás illatjegyek bevitelére. Vérkeringési és nyirokkeringési pangáscsökkentő, hasznos a vénás bántalmak esetén.

Az amyris szantálfa anyagának annyira magas az olajtartalma, hogy a helyi lakósok lámpának használják, mivel hosszasan ég. A desztillált illóolajnak gazdag fás illata van, pézsmás jegyekkel és jótékony hatású tulajdonságokkal bír úgy az aromaterápában, mint a vér- és nyirokkeringés számára.

Ne tévesszük össze a szantálfa illóolajjal. Az aromája közeli a szantálfáéhoz (santalum album), viszont az ára sokkal kedvezőbb, hozzáférhetőbb.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a fás részekből

Megjelenési forma: tiszta sárgás-barnás színű, közepes sűrűségű folyadék

Illatjegye: alapillat

Olfaktív jellemzők:  fás, balzsamos, meleg illat, pézsmás jegyekkel és cédrus aljegyekkel

Összetevők (INCI): amyris balsamifera bark oil

Tulajdonságok

  • vérkeringési és nyirokkeringési pangáscsökkentő
  • keringés serkentő
  • feszültségoldó, pozitív hozzáállásra ösztönző
  • illatosító

Alkalmazások a kozmetikában 

  • visszérre, narancsbőrre
  • vénás keringési rendellenességekre
  • ellazulás, meditációs hangulat teremtésére
  • parfümök illatosítására, különösképpen a férfi parfümökbe
  • parfümök összetevőjeként, mint alapillat és illatrögzítő
  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • a kozmetikai készítmények illatosító és hatóanyagaként
  • kölnivizek megformálásában fás jegyű alapillatként
  • keringésserkentő masszázshoz használt krémekbe, készítményekbe
  • párologtatókba aromaterápiás ellazulás, pozitív hangulat elérésére
  • levegőbe permetezve meditációhoz

Tárolás: jól szigetelve, légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra !


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A nyugat-indiai szantálfa, más néven amyris illóolaj érzéki, fás és balzsamos illatot hoz, pézsmás jegyekkel. A szantálfa illóolajat jól helyettesíti, az illatosításban egy gazdaságosabb választás a keleties-fás illatjegyek bevitelére. Vérkeringési és nyirokkeringési pangáscsökkentő, hasznos a vénás bántalmak esetén.

Az amyris szantálfa anyagának annyira magas az olajtartalma, hogy a helyi lakósok lámpának használják, mivel hosszasan ég. A desztillált illóolajnak gazdag fás illata van, pézsmás jegyekkel és jótékony hatású tulajdonságokkal bír úgy az aromaterápában, mint a vér- és nyirokkeringés számára.

Ne tévesszük össze a szantálfa illóolajjal. Az aromája közeli a szantálfáéhoz (santalum album), viszont az ára sokkal kedvezőbb, hozzáférhetőbb.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a fás részekből

Megjelenési forma: tiszta sárgás-barnás színű, közepes sűrűségű folyadék

Illatjegye: alapillat

Olfaktív jellemzők:  fás, balzsamos, meleg illat, pézsmás jegyekkel és cédrus aljegyekkel

Összetevők (INCI): amyris balsamifera bark oil

Tulajdonságok

  • vérkeringési és nyirokkeringési pangáscsökkentő
  • keringés serkentő
  • feszültségoldó, pozitív hozzáállásra ösztönző
  • illatosító

Alkalmazások a kozmetikában 

  • visszérre, narancsbőrre
  • vénás keringési rendellenességekre
  • ellazulás, meditációs hangulat teremtésére
  • parfümök illatosítására, különösképpen a férfi parfümökbe
  • parfümök összetevőjeként, mint alapillat és illatrögzítő
  • a kozmetikai készítményekbe ajánlott adagolás 0,5-2%
  • a kozmetikai készítmények illatosító és hatóanyagaként
  • kölnivizek megformálásában fás jegyű alapillatként
  • keringésserkentő masszázshoz használt krémekbe, készítményekbe
  • párologtatókba aromaterápiás ellazulás, pozitív hangulat elérésére
  • levegőbe permetezve meditációhoz

Tárolás: jól szigetelve, légmentesen lezárva, száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni az illóolajat a könyök belső hajlatán, főleg a még nem használt illóolajat
  • részletek az illóolajak biztonságos használatáról
  • ellenjavallt a terhesség első harmadában
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra !