Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
fűszer

Lakshmi fehér mustármag egész, 30 g

410 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999550160201
A gyártó összes terméke: Lakshmi
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 9

Leírás

100% fehér mustármag.

Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. A magoknak magas az olajtartalma ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A magok akkor adják ki igazán erejüket, ha megtörik majd hideg vízzel, elegyítik őket.

A fehér mustár enyhén csípős, a fekete mustár ereje intenzívebb, némi kesernyés beütéssel. Az asztali mustár alapanyaga, valamint sültek, fűszerkeverékek, pácok és savanyúságok ízesítőinek egyik gyakori összetevője. A mustár az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat válthat ki.

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.

Száraz hűvös helyen tartandó.

Paraméterek

g 30
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

100% fehér mustármag.

Botanikailag két külön növénynemzetségbe tartozó, de egyaránt a káposztafélék családjába tartozó növények magja adja a fűszert. A fehérmustár magja sárgás-homokszínű, míg a feketemustár barnás-feketés megjelenésű. A magoknak magas az olajtartalma ízük csípős, illatuk csak a magok törése vagy őrlése után jelenik meg. A magok akkor adják ki igazán erejüket, ha megtörik majd hideg vízzel, elegyítik őket.

A fehér mustár enyhén csípős, a fekete mustár ereje intenzívebb, némi kesernyés beütéssel. Az asztali mustár alapanyaga, valamint sültek, fűszerkeverékek, pácok és savanyúságok ízesítőinek egyik gyakori összetevője. A mustár az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat válthat ki.

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.

Száraz hűvös helyen tartandó.

g 30
db 1