Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakshmi lestyán, morzsolt, 20 g

355 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999550160461
A gyártó összes terméke: Lakshmi
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 8

Leírás

Ez a fűszernövény a római birodalom közvetítésével jutott hazánkba, a középkori magyar konyhaművészetben nagy népszerűségnek örvendett. Ez a méltatlanul, kissé a feledés homályába vesző fűszer ismét kezd gyökeret ereszteni a magyar konyhák fűszerpolcain. Gyökerét és levelét egyaránt hasznosítják.

A zöld lestyánlevél kiváló ízt ad a leveseknek, főzelékeknek, mártásoknak, salátáknak, jól harmonizál a zöldborsóval, lestyán nélkül nem csorba a csorba, de mint minden zöldfűszert, csak a főzés végén adjuk az ételhez. Ha töltött kacsát vagy csirkét készítünk, próbáljuk meg a belsejét szárított lestyánnal bedörzsölni, és a töltelékbe is tegyünk lestyánlevelet.

Élettani hatása:

Vesekő, vesehomok kihajtására, ödémák megszüntetésére jó, kiváló vizelethajtó. Ha gyakran van gyomorégésünk, legyen otthon lestyán. Serkenti az emésztést, de kismamák ne fogyasszák.

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Paraméterek

g 20
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Ez a fűszernövény a római birodalom közvetítésével jutott hazánkba, a középkori magyar konyhaművészetben nagy népszerűségnek örvendett. Ez a méltatlanul, kissé a feledés homályába vesző fűszer ismét kezd gyökeret ereszteni a magyar konyhák fűszerpolcain. Gyökerét és levelét egyaránt hasznosítják.

A zöld lestyánlevél kiváló ízt ad a leveseknek, főzelékeknek, mártásoknak, salátáknak, jól harmonizál a zöldborsóval, lestyán nélkül nem csorba a csorba, de mint minden zöldfűszert, csak a főzés végén adjuk az ételhez. Ha töltött kacsát vagy csirkét készítünk, próbáljuk meg a belsejét szárított lestyánnal bedörzsölni, és a töltelékbe is tegyünk lestyánlevelet.

Élettani hatása:

Vesekő, vesehomok kihajtására, ödémák megszüntetésére jó, kiváló vizelethajtó. Ha gyakran van gyomorégésünk, legyen otthon lestyán. Serkenti az emésztést, de kismamák ne fogyasszák.

A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

g 20
db 1