Leírás
100% teljes kiőrlésű zabpehely, Több mint 195 éve a ”A legjobb a zabból”
A Kölln-pehely a felvágott zabszemek hengerelése révén készült, teljes kiőrlésű finom zabpehely. A zabpehely sokoldalúan felhasználható: meleg zabkásához, palacsintához, omlettekhez, túrós ételekhez, pudinghoz és müzlihez ugyanúgy, mint süteményekhez és péksüteményekhez.
A Kölln zabpehely az alábbiakat tartalmazza:
Növényi fehérje
Vas
Magnézium
Rostok
Tiamin (B1-vitamin)
Különbség van zabpehely és zabpehely között, mert a nyers zab kiválasztása és feldolgozása döntő jelentőségű a termék minősége szempontjából. Mi a Kölln-nél ezért csak ott szerezzük be a zabot, ahol a sok esőnek köszönhetően optimálisan nő, és később sok nap érleli.
Sok lisztfajta őrlésénél eltávolítják az értékes csírát és a külső héjat. A Kölln finomszemű zabpelyhe teljes kiőrlésű, mivel a csírát és külső héjat is tartalmazó egész zabszemből állítjuk elő. A zabpehely így megőrzi teljes ízét. Ezt képviseljük az 1820 óta megszerzett tudásunkkal és tapasztalatunkkal.
Németország piacvezető zabpehely márkája.
Teljes kiőrlésű zabpehely
Tápanyagok 100 g termékben:
Energia: 1520 kJ / 361kcal
Zsír: 6,7 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,3 g
Szénhidrát: 56 g
- amelyből cukrok: 1,2 g
Rost: 11 g
Fehérje: 14 g
Só: 0 g
Vitaminok és ásványi anyagok 100 g termékben:
Tiamin (B1-vitamin): 0,42 mg
Foszfor: 436 mg
Magnézium: 147 mg
Vas: 5,4 mg
Cink: 3,9 mg
Vélemények
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.
Leírás és Paraméterek
100% teljes kiőrlésű zabpehely, Több mint 195 éve a ”A legjobb a zabból”
A Kölln-pehely a felvágott zabszemek hengerelése révén készült, teljes kiőrlésű finom zabpehely. A zabpehely sokoldalúan felhasználható: meleg zabkásához, palacsintához, omlettekhez, túrós ételekhez, pudinghoz és müzlihez ugyanúgy, mint süteményekhez és péksüteményekhez.
A Kölln zabpehely az alábbiakat tartalmazza:
Növényi fehérje
Vas
Magnézium
Rostok
Tiamin (B1-vitamin)
Különbség van zabpehely és zabpehely között, mert a nyers zab kiválasztása és feldolgozása döntő jelentőségű a termék minősége szempontjából. Mi a Kölln-nél ezért csak ott szerezzük be a zabot, ahol a sok esőnek köszönhetően optimálisan nő, és később sok nap érleli.
Sok lisztfajta őrlésénél eltávolítják az értékes csírát és a külső héjat. A Kölln finomszemű zabpelyhe teljes kiőrlésű, mivel a csírát és külső héjat is tartalmazó egész zabszemből állítjuk elő. A zabpehely így megőrzi teljes ízét. Ezt képviseljük az 1820 óta megszerzett tudásunkkal és tapasztalatunkkal.
Németország piacvezető zabpehely márkája.
Teljes kiőrlésű zabpehely
Tápanyagok 100 g termékben:
Energia: 1520 kJ / 361kcal
Zsír: 6,7 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,3 g
Szénhidrát: 56 g
- amelyből cukrok: 1,2 g
Rost: 11 g
Fehérje: 14 g
Só: 0 g
Vitaminok és ásványi anyagok 100 g termékben:
Tiamin (B1-vitamin): 0,42 mg
Foszfor: 436 mg
Magnézium: 147 mg
Vas: 5,4 mg
Cink: 3,9 mg