Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bulkshop burgonyapehely 300g

1.005 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999565034245
A gyártó összes terméke: Bulkshop
Raktárkészlet: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 21

Leírás

A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, enyhén sárgás színű konyhai alapanyag, melyet többféle étel elkészítéséhez használhatunk. Minőségét igen sokáig megőrzi.

A burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is.

Hogyan használjuk a burgonyapelyhetA burgonyepehely egyszerű módja a burgonyapüré elkészítésének
Burgonyapüré: fél liter meleg, sós vízhez adjunk 250g burgonyapelyhet, ízlésünk szerint tehetünk hozzá növényi vajat vagy margarint, majd keverjünk még hozzá fél liter hideg növényi tejet.

Tört burgonya: langyos víz hozzáadásával azonnal tört krumplit készíthetünk, mely révén időt spórolhatunk meg.

Pogácsa, krokett, gombócok: a burgonyapehellyel kiválthatjuk a natúr főtt, áttört burgonyát ezen ételek elkészítésénél. 

Ételek sűrítése: leveseket vagy főzelékeket sűríthetünk vele. A főzés vége felé adjunk 1-2 evőkanálnyit a sűrítendő ételhez, majd pár perc további főzés mellett keverjük el. A pehely ezalatt feloldódik és megduzzad, az étel csomómentes lesz.

Ételek lazítása: Kelt házi kenyerek vagy péksütemények szerkezetének lazításához használhatjuk. 50 dkg liszthez adjunk 2-4 evőkanál burgonyapelyhet, majd készítsük el a szokásos módon.

Összetevők: szárított burgonya (99%), emulgeálószer: E471, stabilizátor: E331, konzerváló: E222, antioxidáns: E320

Dióféléket, glutént és szezámmagot nyomokban tartalmazhat.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A burgonyapehely finom lemezes szerkezetű, enyhén sárgás színű konyhai alapanyag, melyet többféle étel elkészítéséhez használhatunk. Minőségét igen sokáig megőrzi.

A burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is.

Hogyan használjuk a burgonyapelyhetA burgonyepehely egyszerű módja a burgonyapüré elkészítésének
Burgonyapüré: fél liter meleg, sós vízhez adjunk 250g burgonyapelyhet, ízlésünk szerint tehetünk hozzá növényi vajat vagy margarint, majd keverjünk még hozzá fél liter hideg növényi tejet.

Tört burgonya: langyos víz hozzáadásával azonnal tört krumplit készíthetünk, mely révén időt spórolhatunk meg.

Pogácsa, krokett, gombócok: a burgonyapehellyel kiválthatjuk a natúr főtt, áttört burgonyát ezen ételek elkészítésénél. 

Ételek sűrítése: leveseket vagy főzelékeket sűríthetünk vele. A főzés vége felé adjunk 1-2 evőkanálnyit a sűrítendő ételhez, majd pár perc további főzés mellett keverjük el. A pehely ezalatt feloldódik és megduzzad, az étel csomómentes lesz.

Ételek lazítása: Kelt házi kenyerek vagy péksütemények szerkezetének lazításához használhatjuk. 50 dkg liszthez adjunk 2-4 evőkanál burgonyapelyhet, majd készítsük el a szokásos módon.

Összetevők: szárított burgonya (99%), emulgeálószer: E471, stabilizátor: E331, konzerváló: E222, antioxidáns: E320

Dióféléket, glutént és szezámmagot nyomokban tartalmazhat.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.