Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiszállítás karácsony előtt 2020

Kiszállítás karácsony előtt 2020 Számunkra fontos, hogy Ön megrendelését mindig időben kézhez kapja. A karácsonyra, ajándékba, vagy az ünnephez, az otthon töltött időhöz rendelni kívánt termékekkel kapcsolatban kérjük olvassa el tájékoztatónkat..

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján tudjuk, hogy a karácsonyhoz közeledvén a futárszolgálatoknál megnövekszik a szállítandó csomagok mennyisége, ami miatt a szállítási idő a megszokotthoz képest jelentősen növekedhet..

Hogy a karácsonyi ajándéknak szánt termékek a biztosan a fa alá kerülhessenek, kérjük megrendelés előtt vegyék figyelembe, hogy a termék/ek készleten vannak-e, illetve ha nem, hogy beszerzési idejük hozzáadódik szállítási időhöz.

A termékek készletinformációja fellelhető a termékek adatlapján, ahogyan beszerzési idejük is.
Kérem, amennyiben rendelésével kapcsolatban kérdése lenne, keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben (biosziget@biosziget.hu).

A futárszolgálatok előrejelzései alapján az általunk December 16-ig kézbesítésre átadott csomagokat tudják biztosan az Ünnepek előtt kézbesíteni. Csomagfelvétel azt követően is minden munkanapon lesz, de ezek ünnepek előtti kiérkeztét már nem tudják garantálni.

Decemberben a Ráday utcai átvételi pontunkon a kiértesített csomagok átvehetőek 09:00 - 17:00 között az alábbi napokon:

1, 2, 3, 4,
7, 8, 9, 10, 11,
14, 15, 16, 17, 18,
 21, 22, 23,
  28, 29.

Bioboltunk továbbra is zárva tart, így a helyszínen csak a kiértesített csomagok átvételére van lehetőség, személyes vásárlásra nincsen.

A ünnepek alatt beérkezett megrendelések feldolgozását, beszerzését megkezdjük December 28-án, azonban a beszerzés és a kiszállítás a szokottnál hosszabb időt vehet igénybe. Ennek oka, hogy beszállító partnereink többsége leáll az Ünnepek idejére, így a termékek beszerzésére ez időszak alatt sajnos nincs lehetőségünk.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Önnek, valamint Egészségben, és Sikerekben gazdag új esztendőt!