Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
Kalifa Healthy Snack olaszos fűszerekkel ízesített pörkölt kesudió-mandula mix. A kesudió és a mandula nem csupán finom, de értékes tápanyagokban is gazdag ropogtatni valók. Nagy mennyiségben tartalmaznak például cinket, amely egyebek mellett a normál látás fenntartásához is hozzájárul.
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav csak, hogy néhányat említsünk.
Magas kalciumtartalmának köszönhetően erősíti a csontokat, a hajat és a körmöt. Magnézium tartalmának köszönhetően pedig csökkenti a vérnyomást.
Külön is kiemelnénk magas kalciumtartalmát, melynek köszönhetően erősíti a csontokat, a hajat és a körmöt.
A kesudió ezen kívül tele vannak antioxidáns hatású E-vitaminnal is. Az E-vitamin késlelteti a sejtek öregedését és a szabad gyököktől is véd.
Túlnyomórészben telítetlen zsírsavakat tartalmaz, így csökkenti a keringési betegségek kockázatát.
A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas, mangán, cink tartalma kiemelendő.
A belső, barna maghéj antioxidáns-tartalma védi meg a magbél olaját a légköri oxigéntől és megavasodástól, értékes volta miatt nem célszerű eltávolítani, ráadásul ízletes is. Tanulmányok szerint rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket.
Összetevők: kesudióbél, mandulabél, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-SG, étkezési só, pizza aroma (maltodextrin, paradicsompor, cukor, természetes aroma (tejet tartalmaz), élesztőkivonat, sajtpor, hidrolizált növényi fehérje, hagymapor, fokhagymapor, petrezselyem darabok, savanyúságot szabályzó (E262, E330), csomósodás gátló (E160C), növényi olaj (kókusz), őrölt rozmaring).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 2624 kJ (632 Kcal)
Zsír: 50,6 g ebből telített: 7,2 g
Szénhidrát: 22,7 g ebből cukrok: 5,7 g
Fehérje: 21,5 g
Só: 0,95 g
A termék földimogyorót, egyéb dióféléket és szezámmagot csomagoló üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Származási hely: EU
Leírás
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
Kalifa Healthy Snack olaszos fűszerekkel ízesített pörkölt kesudió-mandula mix. A kesudió és a mandula nem csupán finom, de értékes tápanyagokban is gazdag ropogtatni valók. Nagy mennyiségben tartalmaznak például cinket, amely egyebek mellett a normál látás fenntartásához is hozzájárul.
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav csak, hogy néhányat említsünk.
Magas kalciumtartalmának köszönhetően erősíti a csontokat, a hajat és a körmöt. Magnézium tartalmának köszönhetően pedig csökkenti a vérnyomást.
Külön is kiemelnénk magas kalciumtartalmát, melynek köszönhetően erősíti a csontokat, a hajat és a körmöt.
A kesudió ezen kívül tele vannak antioxidáns hatású E-vitaminnal is. Az E-vitamin késlelteti a sejtek öregedését és a szabad gyököktől is véd.
Túlnyomórészben telítetlen zsírsavakat tartalmaz, így csökkenti a keringési betegségek kockázatát.
A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas, mangán, cink tartalma kiemelendő.
A belső, barna maghéj antioxidáns-tartalma védi meg a magbél olaját a légköri oxigéntől és megavasodástól, értékes volta miatt nem célszerű eltávolítani, ráadásul ízletes is. Tanulmányok szerint rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket.
Összetevők: kesudióbél, mandulabél, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-SG, étkezési só, pizza aroma (maltodextrin, paradicsompor, cukor, természetes aroma (tejet tartalmaz), élesztőkivonat, sajtpor, hidrolizált növényi fehérje, hagymapor, fokhagymapor, petrezselyem darabok, savanyúságot szabályzó (E262, E330), csomósodás gátló (E160C), növényi olaj (kókusz), őrölt rozmaring).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 2624 kJ (632 Kcal)
Zsír: 50,6 g ebből telített: 7,2 g
Szénhidrát: 22,7 g ebből cukrok: 5,7 g
Fehérje: 21,5 g
Só: 0,95 g
A termék földimogyorót, egyéb dióféléket és szezámmagot csomagoló üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Származási hely: EU
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.