Leírás és Paraméterek
MÉZES MUSTÁRSZÓSZ
Savanyú? Csípős? Túl intenzív? Felejtsd el, amit eddig a mustárokról gondoltál! Gourmet mustárszószainknak nemcsak a gyártási eljárása, hanem az íze is különleges. Sokkal lágyabb, finomabb, ízgazdagabb, mint a nagyüzemi eljárással készülő, legtöbb esetben mesterséges aromákat és ipari emulgeátorokat is felvonultató változatoké.
A Grapoila mustárszószai 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, alapanyaguk a mustármagolaj gyártása során keletkező értékes magolajiszap. Ez gyakorlatilag a mustármagokból mechanikai eljárással, hevítés nélkül kinyert, hidegen sajtolt mustármagolaj esszenciája, telis-tele rostokkal, telítetlen zsírsavakkal, fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ezeket a nagyüzemi mustárokban hiába keresnéd.
A mustármag természetes összetevői fokozzák az étvágyat, az emésztőnedvek termelődését, segítik az emésztést, csökkentik a vércukorszintet, karbantartják az ereket és a természetgyógyászok még számos, pozitív élettani hatást tulajdonítanak ennek a világszerte ismert és kedvelt fűszer- és gyógynövénynek.
Az értékes tápanyagokat rejtő alapmustárból többféle ínyenc mustárszószt alkottunk olyan természetes összetevőkkel, mint a birsalma, a csipkebogyó, a dió, a méz vagy a sárgabarack. Mindegyik egy külön világ, amibe neked is bele kell kóstolnod! Gourmet mustárszószaink a közismert, savas/savanyú mustárokkal ellentétben sokkal változatosabban felhasználhatóak, önmagukban is rendkívül finomak húsok, kolbászok, zöldségek mellé, de mártásokba, húsos ételekhez, köretekhez keverve új ízt kölcsönöznek a megszokott ételeinknek.
A mézes mustárszósz ‒ ízét tekintve ‒ a klasszikusabb vonalat képviseli, de aki egyszer megkóstolja virsli vagy kolbász mellé, az többé nem éri be a bolti, savanykás mustárokkal. Fűszeres íze megbolondítja még a legegyszerűbb fogásokat is, a szendvicseinknek pedig új ízt kölcsönöz. Remek majonéz készíthető a segítségével, de ha egy kis tejszínnel, ananásszal elkeverjük, finom mézes-mustáros csirkét varázsolhatunk az asztalra.
Tápérték
Energia (KJ/Kcal) |
1065/254 |
Zsír (g/100g) |
26,73 |
- amelyből telített zsírsavak (g/100g) |
3,2 |
Szénhidrát (g/100g) |
21,74 |
- amelyből cukor (g/100g) |
20,18 |
Fehérje (g/100g) |
8,41 |
Só (g/100g) |
0,3 |
Leírás
MÉZES MUSTÁRSZÓSZ
Savanyú? Csípős? Túl intenzív? Felejtsd el, amit eddig a mustárokról gondoltál! Gourmet mustárszószainknak nemcsak a gyártási eljárása, hanem az íze is különleges. Sokkal lágyabb, finomabb, ízgazdagabb, mint a nagyüzemi eljárással készülő, legtöbb esetben mesterséges aromákat és ipari emulgeátorokat is felvonultató változatoké.
A Grapoila mustárszószai 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, alapanyaguk a mustármagolaj gyártása során keletkező értékes magolajiszap. Ez gyakorlatilag a mustármagokból mechanikai eljárással, hevítés nélkül kinyert, hidegen sajtolt mustármagolaj esszenciája, telis-tele rostokkal, telítetlen zsírsavakkal, fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ezeket a nagyüzemi mustárokban hiába keresnéd.
A mustármag természetes összetevői fokozzák az étvágyat, az emésztőnedvek termelődését, segítik az emésztést, csökkentik a vércukorszintet, karbantartják az ereket és a természetgyógyászok még számos, pozitív élettani hatást tulajdonítanak ennek a világszerte ismert és kedvelt fűszer- és gyógynövénynek.
Az értékes tápanyagokat rejtő alapmustárból többféle ínyenc mustárszószt alkottunk olyan természetes összetevőkkel, mint a birsalma, a csipkebogyó, a dió, a méz vagy a sárgabarack. Mindegyik egy külön világ, amibe neked is bele kell kóstolnod! Gourmet mustárszószaink a közismert, savas/savanyú mustárokkal ellentétben sokkal változatosabban felhasználhatóak, önmagukban is rendkívül finomak húsok, kolbászok, zöldségek mellé, de mártásokba, húsos ételekhez, köretekhez keverve új ízt kölcsönöznek a megszokott ételeinknek.
A mézes mustárszósz ‒ ízét tekintve ‒ a klasszikusabb vonalat képviseli, de aki egyszer megkóstolja virsli vagy kolbász mellé, az többé nem éri be a bolti, savanykás mustárokkal. Fűszeres íze megbolondítja még a legegyszerűbb fogásokat is, a szendvicseinknek pedig új ízt kölcsönöz. Remek majonéz készíthető a segítségével, de ha egy kis tejszínnel, ananásszal elkeverjük, finom mézes-mustáros csirkét varázsolhatunk az asztalra.
Tápérték
Energia (KJ/Kcal) |
1065/254 |
Zsír (g/100g) |
26,73 |
- amelyből telített zsírsavak (g/100g) |
3,2 |
Szénhidrát (g/100g) |
21,74 |
- amelyből cukor (g/100g) |
20,18 |
Fehérje (g/100g) |
8,41 |
Só (g/100g) |
0,3 |
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.