Leírás és Paraméterek
Fermentált rizsből és 30% szójababból készült inaka vagy házi stílusú miso, szintén egy vörös miso fajta, amelyet Japánban vidéken használnak leggyakrabban. Ez a fűszerpaszta tradicionális módon készül a japán miso-főzési technikával. Az erjesztett szója és rizs tökéletes harmóniájából származik, hogy olyan intenzív és gazdag ízt nyújtson, amely megigézi az érzékek egyetlen falatra valóban autentikus japán konyhájával.
Sós, fanyar és pikáns, de lágyabban, mint egy vörös miso. Kiemelkedő umami íz jellemzi. Mivel nem darálják le teljesen, állaga szemcsésebb, darabosabb, mint általában a többi miso-é. különleges ízvilággal rendelkezik, amely fokozza és gazdagítja az elkészített ételek ízét. A gazdagabb íz elérése érdekében csak természetes összetevőket használnak, így biztos lehetsz benne, hogy a legfinomabb és legtisztább miso-t kapod a konyhádba.
A 400 g-os kiszerelés lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesd ezt a remek fűszert. Kiválóan használható szószok, levesek, tészták és saláták ízesítésére, de tökéletesen passzol húsokhoz és zöldségekhez is.
Természetes probiotikum forrás, egy élő élelmiszer. Emésztése könnyű, mivel a koji lebontja a tápanyagokat, könnyen emészthető egyszerű cukrokra, aminosavakra és zsírsavakra. Mint minden vörös misonak, relatív alacsony a szénhidráttartalma, és magas a sótartalma.
Összetevők:szójabab, víz, rizs, só, borecet (3% V/V), ízfokozó (E621), színezék (E101).
Leírás
Fermentált rizsből és 30% szójababból készült inaka vagy házi stílusú miso, szintén egy vörös miso fajta, amelyet Japánban vidéken használnak leggyakrabban. Ez a fűszerpaszta tradicionális módon készül a japán miso-főzési technikával. Az erjesztett szója és rizs tökéletes harmóniájából származik, hogy olyan intenzív és gazdag ízt nyújtson, amely megigézi az érzékek egyetlen falatra valóban autentikus japán konyhájával.
Sós, fanyar és pikáns, de lágyabban, mint egy vörös miso. Kiemelkedő umami íz jellemzi. Mivel nem darálják le teljesen, állaga szemcsésebb, darabosabb, mint általában a többi miso-é. különleges ízvilággal rendelkezik, amely fokozza és gazdagítja az elkészített ételek ízét. A gazdagabb íz elérése érdekében csak természetes összetevőket használnak, így biztos lehetsz benne, hogy a legfinomabb és legtisztább miso-t kapod a konyhádba.
A 400 g-os kiszerelés lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesd ezt a remek fűszert. Kiválóan használható szószok, levesek, tészták és saláták ízesítésére, de tökéletesen passzol húsokhoz és zöldségekhez is.
Természetes probiotikum forrás, egy élő élelmiszer. Emésztése könnyű, mivel a koji lebontja a tápanyagokat, könnyen emészthető egyszerű cukrokra, aminosavakra és zsírsavakra. Mint minden vörös misonak, relatív alacsony a szénhidráttartalma, és magas a sótartalma.
Összetevők:szójabab, víz, rizs, só, borecet (3% V/V), ízfokozó (E621), színezék (E101).