Leírás és Paraméterek
gluténmentes
élesztő nélkül
gyorsan elkészíthető
Ízletes és omlós
Piskóta alapú édes süteményekhez
Hosszan friss és puha
Élelmi rostban gazdag
Paleo
Gyorsan és könnyen elkészíthető, ízletes piskóta alapú édes sütemények szénhidrátcsökkentett lisztkeverékét kínáljuk, gluténmentes összetevőkből. A megszokott módon, percek alatt elkészíthetőek a család kedvencei, speciális vagy diétás étrend esetén is. Lisztkeverékünkkel az omlós tésztáról és a jól megszokott ízekről sem kell lemondani, a süteményalap ízesítésének pedig csak a fantázia és kreativitás szab határt.
könnyen kezelhető lisztkeverék
sütőporral elkészíthető
természetes módon gluténmentes
széleskörűen felhasználható
Hozzávalók 1 sütéshez (12db muffin vagy 1 tepsi piskóta):
200 g SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT Édes sütemény lisztkeverék
2 g só (BeneFitt himalája só)
térfogatnövelők:
10 g sütőpor
vagy 7 g Benefitt Szódabikarbóna + 3 g BENEFITT Citromsav
4 db közepes méretű tojás (vagy 6db sárgája)
4 evőkanál zsiradék (pl. kókuszolaj)
kb. 150 ml langyos víz vagy tej (tejhelyettesítő ital)
vanília őrlemény (elhagyható)
15 g Benefitt Cukorhelyettesítő (elhagyható)
Elkészítési javaslat: A kimért hozzávalókat alaposan dolgozza el, majd az átszitált lisztkeveréket finom mozdulatokkal egyenletes keverés mellett adja hozzá. A felhabosított tojásokat óvatosan keverje ehhez a masszához, majd kanalazza szilikon formákba vagy sütőpapírral bélelt tepsibe, és 180 fokon süsse 30 percig vízgőz mellett. A megadott sütési idő irányadó.
Extra tippek: Még ízletesebbé teheti a süteményt, ha víz helyett tejjel készíti, és vaníliával ízesíti. Sütés előtt gazdagíthatja a muffinok belsejét diabetikus lekvárral, csokoládéval vagy gyümölcsökkel is. A lisztkeverék sokféle felhasználási lehetősége miatt visszafogottan édes, ezt tetszés szerint fokozhatja Benefitt Cukorhelyettesítő hozzáadásával. Ha Ön nem fogyaszthat tojásfehérjét, akkor a 6db tojássárgáját próbálja habosítani és ezzel dolgozzon, ebben az esetben plusz folyadék hozzáadására lehet szükség. A sütőpor és szódabikarbóna kiválthatóak dús szénsavas víz használatával óvatos keverés mellett.
Összetevők: tápióka keményítő, gluténmentes búzarost (búzanövény hajtásának szárából), kókusz liszt, alma rost, eritrit, szezámmagliszt, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Tápérték 100 g termékben
Energia: 1080 kJ (270 kcal)
Zsír: 1.9 g
Ebből telített zsírsavak 1.1 g
Szénhidrát: 47 g
Ebből cukor: 5.1 g
Ebből poliolok: 9.9 g
Rost: 38 g
Fehérje: 6.8 g
Só: 0.36 g
Nettó tömeg: 500 g
Leírás
gluténmentes
élesztő nélkül
gyorsan elkészíthető
Ízletes és omlós
Piskóta alapú édes süteményekhez
Hosszan friss és puha
Élelmi rostban gazdag
Paleo
Gyorsan és könnyen elkészíthető, ízletes piskóta alapú édes sütemények szénhidrátcsökkentett lisztkeverékét kínáljuk, gluténmentes összetevőkből. A megszokott módon, percek alatt elkészíthetőek a család kedvencei, speciális vagy diétás étrend esetén is. Lisztkeverékünkkel az omlós tésztáról és a jól megszokott ízekről sem kell lemondani, a süteményalap ízesítésének pedig csak a fantázia és kreativitás szab határt.
könnyen kezelhető lisztkeverék
sütőporral elkészíthető
természetes módon gluténmentes
széleskörűen felhasználható
Hozzávalók 1 sütéshez (12db muffin vagy 1 tepsi piskóta):
200 g SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT Édes sütemény lisztkeverék
2 g só (BeneFitt himalája só)
térfogatnövelők:
10 g sütőpor
vagy 7 g Benefitt Szódabikarbóna + 3 g BENEFITT Citromsav
4 db közepes méretű tojás (vagy 6db sárgája)
4 evőkanál zsiradék (pl. kókuszolaj)
kb. 150 ml langyos víz vagy tej (tejhelyettesítő ital)
vanília őrlemény (elhagyható)
15 g Benefitt Cukorhelyettesítő (elhagyható)
Elkészítési javaslat: A kimért hozzávalókat alaposan dolgozza el, majd az átszitált lisztkeveréket finom mozdulatokkal egyenletes keverés mellett adja hozzá. A felhabosított tojásokat óvatosan keverje ehhez a masszához, majd kanalazza szilikon formákba vagy sütőpapírral bélelt tepsibe, és 180 fokon süsse 30 percig vízgőz mellett. A megadott sütési idő irányadó.
Extra tippek: Még ízletesebbé teheti a süteményt, ha víz helyett tejjel készíti, és vaníliával ízesíti. Sütés előtt gazdagíthatja a muffinok belsejét diabetikus lekvárral, csokoládéval vagy gyümölcsökkel is. A lisztkeverék sokféle felhasználási lehetősége miatt visszafogottan édes, ezt tetszés szerint fokozhatja Benefitt Cukorhelyettesítő hozzáadásával. Ha Ön nem fogyaszthat tojásfehérjét, akkor a 6db tojássárgáját próbálja habosítani és ezzel dolgozzon, ebben az esetben plusz folyadék hozzáadására lehet szükség. A sütőpor és szódabikarbóna kiválthatóak dús szénsavas víz használatával óvatos keverés mellett.
Összetevők: tápióka keményítő, gluténmentes búzarost (búzanövény hajtásának szárából), kókusz liszt, alma rost, eritrit, szezámmagliszt, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).
Tápérték 100 g termékben
Energia: 1080 kJ (270 kcal)
Zsír: 1.9 g
Ebből telített zsírsavak 1.1 g
Szénhidrát: 47 g
Ebből cukor: 5.1 g
Ebből poliolok: 9.9 g
Rost: 38 g
Fehérje: 6.8 g
Só: 0.36 g
Nettó tömeg: 500 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.