Leírás
A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező.
Fogyasztási javaslat: Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl vízben) oldjon föl 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba belekeverhető, süteményekbe is belesüthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szájunkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).
Tápérték 100g termékben: |
|
Energia- / kalóriaérték |
1638kJ / 396kcal |
Zsír ebből telített zsír |
0g 0g |
Szénhidrát ebből cukrok |
0g 0g |
Fehérje | 99g |
Só |
0g |
Vélemények
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.
Leírás és Paraméterek
A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező.
Fogyasztási javaslat: Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl vízben) oldjon föl 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba belekeverhető, süteményekbe is belesüthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szájunkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).
Tápérték 100g termékben: |
|
Energia- / kalóriaérték |
1638kJ / 396kcal |
Zsír ebből telített zsír |
0g 0g |
Szénhidrát ebből cukrok |
0g 0g |
Fehérje | 99g |
Só |
0g |