Leírás és Paraméterek
Ez a lisztkeverék négy darab (kb. 14 cm-es bagett elkészítéséhez) elegendő. A készített finomság tökéletes szendvics alapnak és csomagolható pékárunak egyaránt. A teljes kiőrlésű pékáruk ízvilágát biztosítja. Olyan lisztfajtákat tartalmaz, melyek állagra és ízre kiegészítik egymást. A paleos liszt ízkaraktere nem jelentkezik a bagettekben.
Azoknak készítették, akiknek hiányzik a teljes kiőrlésű pékárú ízvilága, állaga. Akik szeretik a finom roppanós magokat a lágy kenyértésztában és akik kifejezetten szendvics alapot hiányolnak, mert jól jönne valami utazáshoz, munkába vagy a gyerekeknek iskolába csomagolni. A nyers tészta sűrűbb, formázható állagú.
Készíthető belőle szendvics, panini melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt.
Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverjen el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverje simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázzon 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tegye szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsse 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek. Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok keveréke (napraforgómag, lenmag, szezámmag, tökmag), szezámmagliszt, útifűmaghéj liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só, bambuszrostliszt Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt.
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben: Energia: 1382,4 kJ/ /331,8 kcal Zsír: 9,8 g amelyből telített zsírsavak: 2,3 g Szénhidrát: 37,9 g amelyből cukrok 0,8 g Rost: 16,9 g Fehérje: 18,7 g Só: 2,5 g
Allergének: Szezámmag, tojás. Dióféléket is felhasználó üzemben készül.
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Leírás
Ez a lisztkeverék négy darab (kb. 14 cm-es bagett elkészítéséhez) elegendő. A készített finomság tökéletes szendvics alapnak és csomagolható pékárunak egyaránt. A teljes kiőrlésű pékáruk ízvilágát biztosítja. Olyan lisztfajtákat tartalmaz, melyek állagra és ízre kiegészítik egymást. A paleos liszt ízkaraktere nem jelentkezik a bagettekben.
Azoknak készítették, akiknek hiányzik a teljes kiőrlésű pékárú ízvilága, állaga. Akik szeretik a finom roppanós magokat a lágy kenyértésztában és akik kifejezetten szendvics alapot hiányolnak, mert jól jönne valami utazáshoz, munkába vagy a gyerekeknek iskolába csomagolni. A nyers tészta sűrűbb, formázható állagú.
Készíthető belőle szendvics, panini melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt.
Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverjen el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverje simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázzon 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tegye szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsse 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek. Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok keveréke (napraforgómag, lenmag, szezámmag, tökmag), szezámmagliszt, útifűmaghéj liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só, bambuszrostliszt Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt.
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben: Energia: 1382,4 kJ/ /331,8 kcal Zsír: 9,8 g amelyből telített zsírsavak: 2,3 g Szénhidrát: 37,9 g amelyből cukrok 0,8 g Rost: 16,9 g Fehérje: 18,7 g Só: 2,5 g
Allergének: Szezámmag, tojás. Dióféléket is felhasználó üzemben készül.
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.