Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
ajándék karácsony

Dr. Herz Ciprus illóolaj, 10 ml

1.766 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999564540464
A gyártó összes terméke: Dr. Herz
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 36

Leírás

A ciprus illóolajat a ciprusfafélék családjába (Cupressaceae) tartozó, a Földközi-tenger környékén elterjedt ciprusfa (Cupressus sempervirens) hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyerik ki. A ciprusolaj halványsárga vagy olivazöldes színű, édeskés, fenyőkre emlékeztetően, de kissé füstös illatú, és az olaj illatában citromos mellékillat is felfedezhető.

Javasolt felhasználás

A ciprus illóolaja antimikrobiális, keringésfokozó és szagtalanító hatásokkal rendelkezik. A ciprusolajat légúti és mozgásszervi panaszok, illetve perifériális vérkeringési zavarok kezelésében inhaláló keverékek, szauna-, fürdő- és masszázsolaj keverékek, illetve bedörzsölőszerek alkotórészeként használhatjuk. Az olaj dezodoráló és szagtalanító hatását bőrápoló olajokban és egyéb kozmetikai készítményekben hasznosíthatjuk. A ciprusolaj a bőrt nagyon enyhén irritálja, bőrérzékenyítő és fototoxikus hatása viszont nincs.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A ciprus illóolajat a ciprusfafélék családjába (Cupressaceae) tartozó, a Földközi-tenger környékén elterjedt ciprusfa (Cupressus sempervirens) hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyerik ki. A ciprusolaj halványsárga vagy olivazöldes színű, édeskés, fenyőkre emlékeztetően, de kissé füstös illatú, és az olaj illatában citromos mellékillat is felfedezhető.

Javasolt felhasználás

A ciprus illóolaja antimikrobiális, keringésfokozó és szagtalanító hatásokkal rendelkezik. A ciprusolajat légúti és mozgásszervi panaszok, illetve perifériális vérkeringési zavarok kezelésében inhaláló keverékek, szauna-, fürdő- és masszázsolaj keverékek, illetve bedörzsölőszerek alkotórészeként használhatjuk. Az olaj dezodoráló és szagtalanító hatását bőrápoló olajokban és egyéb kozmetikai készítményekben hasznosíthatjuk. A ciprusolaj a bőrt nagyon enyhén irritálja, bőrérzékenyítő és fototoxikus hatása viszont nincs.