Leírás és Paraméterek
A kukoricalisztet sokféleképpen felhasználhatjuk, ráadásul gluténmentes diétába is beilleszthető. Fogyasztásával fontos vitaminokat és ásványi anyagokat viszünk a szervezetbe.
A kukoricaliszt előnyei:
A kukoricaliszt sokoldalúan felhasználható, például kenyérsütéshez, levesek, főzelékek sűrítéséhez, édes süteményekhez, puliszkának, tortilla készítéshez. Ha panírozáskor búzaliszt helyett kukoricalisztet használunk, a megsült panír színe szép sárga lesz.
A sárga színét a bőrt szépítő béta-karotin- és B-6 vitamin tartalmának köszönheti. Tartalmaz továbbá B1-, B2-, B3-, C-, E-, és K-vitaminokat is. Említésre méltó a vas-, réz-, cink-, mangán-, valamint kálium-, kalcium-, magnézium-, foszfor- és kéntartalma.
A kukoricaliszt nagy népszerűségre tett szert a gluténmentesen étkezők táborában és a lisztérzékenyek körében. Növényi fehérjeforrás.
A kukoricaliszt felhasználása:
Ajánljuk kenyérsütéshez, levesek, főzelékek sűrítéséhez, édes süteményekhez, puliszkának, tortilla készítéshez, panírozáshoz.
Összetevők: kukoricaliszt
Nyomokban tartalmazhat: dióféléket, mogyoróféléket, szójababot, szezámmagot és mandulát.
Leírás
A kukoricalisztet sokféleképpen felhasználhatjuk, ráadásul gluténmentes diétába is beilleszthető. Fogyasztásával fontos vitaminokat és ásványi anyagokat viszünk a szervezetbe.
A kukoricaliszt előnyei:
A kukoricaliszt sokoldalúan felhasználható, például kenyérsütéshez, levesek, főzelékek sűrítéséhez, édes süteményekhez, puliszkának, tortilla készítéshez. Ha panírozáskor búzaliszt helyett kukoricalisztet használunk, a megsült panír színe szép sárga lesz.
A sárga színét a bőrt szépítő béta-karotin- és B-6 vitamin tartalmának köszönheti. Tartalmaz továbbá B1-, B2-, B3-, C-, E-, és K-vitaminokat is. Említésre méltó a vas-, réz-, cink-, mangán-, valamint kálium-, kalcium-, magnézium-, foszfor- és kéntartalma.
A kukoricaliszt nagy népszerűségre tett szert a gluténmentesen étkezők táborában és a lisztérzékenyek körében. Növényi fehérjeforrás.
A kukoricaliszt felhasználása:
Ajánljuk kenyérsütéshez, levesek, főzelékek sűrítéséhez, édes süteményekhez, puliszkának, tortilla készítéshez, panírozáshoz.
Összetevők: kukoricaliszt
Nyomokban tartalmazhat: dióféléket, mogyoróféléket, szójababot, szezámmagot és mandulát.