Leírás és Paraméterek
Európa több országában fontos alapanyag, de a kínai konyha is gyakran dolgozik vele. A Kenyérvarázs kukoricaliszt kiváló mártások sűrítéséhez, galuskához, krémlevesekhez, hústöltelékek dúsításához.
Belőle készül két híres népi étel, a puliszka és a prósza. Kis mennyiségben érdemes a kenyérhez adni, amely a kukoricaliszttől kissé édeskés, kellemes ízű lesz. Édes süteményekhez is jól használható.
Vigyázni kell, hogy a kukoricaliszt friss legyen, mert míg frissen édeskés ízű, kellemes illatú, addig az állott kukoricaliszt könnyen megkeseredik.
Kukoricaliszt tápértéke (100g)
-
- energia: 1452 KJ 347 Kcal
-
- fehérje: 9,6 g
-
- szénhidrát: 70,2 g
-
- zsír: 3,1 g
-
- kálium: 60mg/kg
g | 1000 |
db | 1 |
Leírás
Európa több országában fontos alapanyag, de a kínai konyha is gyakran dolgozik vele. A Kenyérvarázs kukoricaliszt kiváló mártások sűrítéséhez, galuskához, krémlevesekhez, hústöltelékek dúsításához.
Belőle készül két híres népi étel, a puliszka és a prósza. Kis mennyiségben érdemes a kenyérhez adni, amely a kukoricaliszttől kissé édeskés, kellemes ízű lesz. Édes süteményekhez is jól használható.
Vigyázni kell, hogy a kukoricaliszt friss legyen, mert míg frissen édeskés ízű, kellemes illatú, addig az állott kukoricaliszt könnyen megkeseredik.
Kukoricaliszt tápértéke (100g)
-
- energia: 1452 KJ 347 Kcal
-
- fehérje: 9,6 g
-
- szénhidrát: 70,2 g
-
- zsír: 3,1 g
-
- kálium: 60mg/kg
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.