Leírás és Paraméterek
A Borges extra szűz olívaolaj mediterrán nap által érlelt, kiváló minőségű olívabogyóból készült, és megőrzi annak eredeti ízét és aromáját. A legkiválóbb minőségű, közvetlenül olívabogyóból, kizárólag mechanikus módszerekkel kinyert olívaolaj. Hidegen sajtolt.
Nagyon selymes, enyhén mandulás és kissé zöldalmás íze van, illata leginkább szedésre érett, friss, zöld olajbogyóéra emlékeztet. Az Arbequina finom ízfokozatai bármely típusú salátának, zöldségnek vagy fehér halnak összetéveszthetetlen ízvilágot kölcsönöznek.
Olívaolaj tulajdonságai
A mediterrán országokban az olívaolaj fogyasztásának hála az emberek kisebb arányban szenvednek szív- és érrendszeri megbetegedésekben. Az olívaolaj jótékony hatásai közé sorolandó az a tulajdonsága, hogy a benne található növényi nyálka védi az emésztőrendszert. Az ősi civilizációk az olívaolajat használtak fel a sebek gyógyítására. Napjainkban köztudott, hogy rendkívüli orvosság bőrproblémákra és hatékony hidratáló anyag is egyaránt. Végül, de nem utolsó sorban segít a vér magas koleszterinszintjének csökkentésében, szív- és érrendszeri betegségeken, kiváló székrekedés ellen, gyomorpanaszokra, száraz bőrre és terhességi csíkokra.
12°C alatti hőmérsékleten az olívaolajban lebegő szilárd részecskék képződhetnek. Ez természetes folyamat, mivel az olaj zsírsavakat tartalmaz. Miután az üveg szobahőmérsékletre melegedett, újra a megszokott állagú lesz, és megtartja az olívaolaj minden tulajdonságát.
ml | 500 |
db | 1 |
Leírás
A Borges extra szűz olívaolaj mediterrán nap által érlelt, kiváló minőségű olívabogyóból készült, és megőrzi annak eredeti ízét és aromáját. A legkiválóbb minőségű, közvetlenül olívabogyóból, kizárólag mechanikus módszerekkel kinyert olívaolaj. Hidegen sajtolt.
Nagyon selymes, enyhén mandulás és kissé zöldalmás íze van, illata leginkább szedésre érett, friss, zöld olajbogyóéra emlékeztet. Az Arbequina finom ízfokozatai bármely típusú salátának, zöldségnek vagy fehér halnak összetéveszthetetlen ízvilágot kölcsönöznek.
Olívaolaj tulajdonságai
A mediterrán országokban az olívaolaj fogyasztásának hála az emberek kisebb arányban szenvednek szív- és érrendszeri megbetegedésekben. Az olívaolaj jótékony hatásai közé sorolandó az a tulajdonsága, hogy a benne található növényi nyálka védi az emésztőrendszert. Az ősi civilizációk az olívaolajat használtak fel a sebek gyógyítására. Napjainkban köztudott, hogy rendkívüli orvosság bőrproblémákra és hatékony hidratáló anyag is egyaránt. Végül, de nem utolsó sorban segít a vér magas koleszterinszintjének csökkentésében, szív- és érrendszeri betegségeken, kiváló székrekedés ellen, gyomorpanaszokra, száraz bőrre és terhességi csíkokra.
12°C alatti hőmérsékleten az olívaolajban lebegő szilárd részecskék képződhetnek. Ez természetes folyamat, mivel az olaj zsírsavakat tartalmaz. Miután az üveg szobahőmérsékletre melegedett, újra a megszokott állagú lesz, és megtartja az olívaolaj minden tulajdonságát.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.