Leírás és Paraméterek
Hideg sajtolással előállított harmonikusan lágy ízű 100% bio extra szűz olívaolaj.
Különleges minőségű, kizárólag mechanikus módszerekkel kinyert olívaolaj.
Ellenőrzött biológiai gazdálkodásból.
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft, HU-ÖKO-01
A Homérosz által folyékony aranynak nevezett olívaolajat évezredeken keresztül nagy becsben tartották a különböző kultúrák, sőt, egyes népek egyenesen úgy vélték, hogy az az Istenek ajándéka.
Miért egészséges az olívaolaj?
Mert a kezeletlen, nyers bogyóolaj maga a természet. Telítettlen zsírsavakat, polifenolokat, rengeteg A-és E-vitamint tartalmaz.
Ez az egészségügyi hatás az extra szűz olívaolajhoz köthető.
Az olívaolaj egészségre gyakorolt jótékony hatásai
Szabályozza a koleszterinszintet
A valódi extra szűz olívaolaj megvédi az érrendszert a meszesedéstől, megakadályozza (késlelteti) a zsírok lerakódását az erekben, csökkenti a sejtek oxidációját és a káros koleszterinszintet, segít a trombózis és a magas vérnyomás kialakulásának megelőzésében.
Megakadályozza a rák kialakulását
A fekete olíva rendszere fogyasztásával csökkenthető a végbélrák kialakulásának esélye, ugyanis a benne lévő E-vitamin és az egyszeresen telítetlen zsírsavak semlegesítik a szabadgyököket.
A csontok egészsége
Az olívabogyó gazdag D-vitamin, kalcium és foszfor forrás, ezért hozzájárul a csontok egészségéhez.
Egészséges emésztőrendszer
Az olívabogyó serkenti az epe és a hasnyálmirigy működését, lassítja az epekövek kialakulását. Sok rostot tartalmaz, ezzel javítja a máj és a belek funkcióit, megtisztítja a végbelet és kiváló székrekedés ellen. Erős méregtelenítő hatása révén kiüríti a szervezetből a méreganyagokat. Az olíva olaj jó hatással van a gyomorhurutra és a fekélyekre is, mivel a benne található polifenolok védenek a fekélyek kialakulásáért felelős baktériumfélék ellen.
Egészséges, fiatalos bőr
Az olívabogyóban nagy mennyiségű béta-karotin található (melyből később A- és E-vitamin lesz), amely serkenti a bőr regenerációját és védi a bőrt a káros napsugaraktól, így a bőr fiatalos marad.
Javítja a látást
Az olívabogyóban lévő A-vitamin a retinába jutva jó hatással van a szemek egészségére, javítja az éjjeli látást.
Tápérték 100 ml-ben:
- Energia: 3389 kJ/824 kcal
- Fehérje: 0 g
- Szénhidrát: 0 g
- Zsír: 91,6 g, amiből
-Telített: 12,8 g
-Telítettlen: 70,5 g
- Só: 0 g
Származási ország: Görögország.
Sötét, hűvös helyen tárolandó.
Leírás
Hideg sajtolással előállított harmonikusan lágy ízű 100% bio extra szűz olívaolaj.
Különleges minőségű, kizárólag mechanikus módszerekkel kinyert olívaolaj.
Ellenőrzött biológiai gazdálkodásból.
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft, HU-ÖKO-01
A Homérosz által folyékony aranynak nevezett olívaolajat évezredeken keresztül nagy becsben tartották a különböző kultúrák, sőt, egyes népek egyenesen úgy vélték, hogy az az Istenek ajándéka.
Miért egészséges az olívaolaj?
Mert a kezeletlen, nyers bogyóolaj maga a természet. Telítettlen zsírsavakat, polifenolokat, rengeteg A-és E-vitamint tartalmaz.
Ez az egészségügyi hatás az extra szűz olívaolajhoz köthető.
Az olívaolaj egészségre gyakorolt jótékony hatásai
Szabályozza a koleszterinszintet
A valódi extra szűz olívaolaj megvédi az érrendszert a meszesedéstől, megakadályozza (késlelteti) a zsírok lerakódását az erekben, csökkenti a sejtek oxidációját és a káros koleszterinszintet, segít a trombózis és a magas vérnyomás kialakulásának megelőzésében.
Megakadályozza a rák kialakulását
A fekete olíva rendszere fogyasztásával csökkenthető a végbélrák kialakulásának esélye, ugyanis a benne lévő E-vitamin és az egyszeresen telítetlen zsírsavak semlegesítik a szabadgyököket.
A csontok egészsége
Az olívabogyó gazdag D-vitamin, kalcium és foszfor forrás, ezért hozzájárul a csontok egészségéhez.
Egészséges emésztőrendszer
Az olívabogyó serkenti az epe és a hasnyálmirigy működését, lassítja az epekövek kialakulását. Sok rostot tartalmaz, ezzel javítja a máj és a belek funkcióit, megtisztítja a végbelet és kiváló székrekedés ellen. Erős méregtelenítő hatása révén kiüríti a szervezetből a méreganyagokat. Az olíva olaj jó hatással van a gyomorhurutra és a fekélyekre is, mivel a benne található polifenolok védenek a fekélyek kialakulásáért felelős baktériumfélék ellen.
Egészséges, fiatalos bőr
Az olívabogyóban nagy mennyiségű béta-karotin található (melyből később A- és E-vitamin lesz), amely serkenti a bőr regenerációját és védi a bőrt a káros napsugaraktól, így a bőr fiatalos marad.
Javítja a látást
Az olívabogyóban lévő A-vitamin a retinába jutva jó hatással van a szemek egészségére, javítja az éjjeli látást.
Tápérték 100 ml-ben:
- Energia: 3389 kJ/824 kcal
- Fehérje: 0 g
- Szénhidrát: 0 g
- Zsír: 91,6 g, amiből
-Telített: 12,8 g
-Telítettlen: 70,5 g
- Só: 0 g
Származási ország: Görögország.
Sötét, hűvös helyen tárolandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.