Leírás és Paraméterek
A Bett'r széles választékában szereplő termékek mindegyike bio összetevőkből, hosszú kutatómunka által összeállított receptek szerint készül az egészségmegőrző táplálkozás és életmód szempontjainak figyelembe vételével. Kóstolja meg és az ellenállhatatlan finomságokat bűntudat nélkül, majd kínálja meg szeretteit és a gyerekeket is.
A humusz hagyományos keleti étel, amely Egyiptomból származik ahol már 7000 évvel ezelőtt készítették és fogyasztották. A hummus szó arabul csicseriborsót jelent, így nem csoda, hogy ez a finom étel ezt a nevet kapta, fő összetevője a csicseriborsó.
Egyébként nincs egyértelmű definíciója, de a legegyszerűbben krémnek lehetne leírni ami sokféleképpen használható, önálló ételként, szószként zöldségekhez vagy más ételek alapanyagaként.
A Smart Organic márkájú Bett'r terméksorozatból származó bio humusz keverék kizárólag csicseriborsó és szezámlisztet, valamint fűszereket, fokhagymát és köményport tartalmaz. Minden összetevő biotermesztésből származik, a keveréket pedig újrahasznosítható csomagolásba csomagolják, így Ön gondoskodik környezeti lábnyomáról is.
Ezzel a keverékkel percek alatt elkészítheti a legismertebb és legfinomabb közel-keleti mártogatós krémet, a humuszt
Ellenőrzött biogazdálkodásból származó összetevőkből készült, gluténmentes, vegánok is fogyaszthatják.
A keveréknek az előnye egyértelműen a gyors és egyszerű elkészítés, a hummus mindössze 1 perc alatt tálalható. Éppen ezért remek megoldás, ha váratlan vendégeket kap, vagy csupán megkívánta a humuszt.
Egy csomagolás 200 g keveréket tartalmaz, ami 4 adagra elegendő ebből a finom krémből.
Hozzávalók, amire szüksége lesz:
- 50 g biokeverék humuszhoz (5 púpozott evőkanál),
- 60-65 ml szoba hőmérsékletű víz,
- 20-25 ml olívaolaj (vagy ízlés szerint)
Elkészítés:
1. Adjon hozzá szoba hőmérsékletű vizet a bio hummusz keverékhez, és keverje simára.
2. Adjon hozzá olívaolajat és keverje addig, amíg homogén keveréket nem kap.
3. Kívánság szerint adjon hozzá frissen facsart citromlevet és egyéb fűszereket a humuszhoz.
Összetevők: pörkölt csicseriborsóliszt*, szezámliszt*, só, fokhagymapor*, köménypor*.
*ökológiai termelésből.
Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szulfitokat tartalmazhat.
Tápérték 100 g-ban:
Energiaérték: 1526 kJ (363 kcal)
Zsír: 7,8 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,1 g
Szénhidrát: 41 g
- amelyből cukrok: 2,6 g
Rost: 18 g
Fehérje: 23 g
Só: 3 g
Tárolja hűvös, sötét és száraz helyen.
Leírás
A Bett'r széles választékában szereplő termékek mindegyike bio összetevőkből, hosszú kutatómunka által összeállított receptek szerint készül az egészségmegőrző táplálkozás és életmód szempontjainak figyelembe vételével. Kóstolja meg és az ellenállhatatlan finomságokat bűntudat nélkül, majd kínálja meg szeretteit és a gyerekeket is.
A humusz hagyományos keleti étel, amely Egyiptomból származik ahol már 7000 évvel ezelőtt készítették és fogyasztották. A hummus szó arabul csicseriborsót jelent, így nem csoda, hogy ez a finom étel ezt a nevet kapta, fő összetevője a csicseriborsó.
Egyébként nincs egyértelmű definíciója, de a legegyszerűbben krémnek lehetne leírni ami sokféleképpen használható, önálló ételként, szószként zöldségekhez vagy más ételek alapanyagaként.
A Smart Organic márkájú Bett'r terméksorozatból származó bio humusz keverék kizárólag csicseriborsó és szezámlisztet, valamint fűszereket, fokhagymát és köményport tartalmaz. Minden összetevő biotermesztésből származik, a keveréket pedig újrahasznosítható csomagolásba csomagolják, így Ön gondoskodik környezeti lábnyomáról is.
Ezzel a keverékkel percek alatt elkészítheti a legismertebb és legfinomabb közel-keleti mártogatós krémet, a humuszt
Ellenőrzött biogazdálkodásból származó összetevőkből készült, gluténmentes, vegánok is fogyaszthatják.
A keveréknek az előnye egyértelműen a gyors és egyszerű elkészítés, a hummus mindössze 1 perc alatt tálalható. Éppen ezért remek megoldás, ha váratlan vendégeket kap, vagy csupán megkívánta a humuszt.
Egy csomagolás 200 g keveréket tartalmaz, ami 4 adagra elegendő ebből a finom krémből.
Hozzávalók, amire szüksége lesz:
- 50 g biokeverék humuszhoz (5 púpozott evőkanál),
- 60-65 ml szoba hőmérsékletű víz,
- 20-25 ml olívaolaj (vagy ízlés szerint)
Elkészítés:
1. Adjon hozzá szoba hőmérsékletű vizet a bio hummusz keverékhez, és keverje simára.
2. Adjon hozzá olívaolajat és keverje addig, amíg homogén keveréket nem kap.
3. Kívánság szerint adjon hozzá frissen facsart citromlevet és egyéb fűszereket a humuszhoz.
Összetevők: pörkölt csicseriborsóliszt*, szezámliszt*, só, fokhagymapor*, köménypor*.
*ökológiai termelésből.
Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szulfitokat tartalmazhat.
Tápérték 100 g-ban:
Energiaérték: 1526 kJ (363 kcal)
Zsír: 7,8 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,1 g
Szénhidrát: 41 g
- amelyből cukrok: 2,6 g
Rost: 18 g
Fehérje: 23 g
Só: 3 g
Tárolja hűvös, sötét és száraz helyen.