Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beddy Bear kutya, Gary, melegíthető plüss kutya

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: GYEWG
A gyártó összes terméke: Beddy Bear
Raktárkészlet: Átmeneti készlethiány

Leírás

Melegíthető plüss állatka, 100% tisztaságú gyógynövény töltettel.

Aroma- és termo-terápiás eszköz. Tegye mikrohullámú sütőbe maximum 90 másodpercig, maximum 800w teljesítményen, (vagy sütőbe maximum 100 C -on maximum 10 percig).
A felmelegített állatka testrészek (has, mellkas, fül, orr-, és arc-üregek) melegítésére, aromaterápiás célokra használható, ami a felvett hőt és aroma anyagokat kb. 90 percig adja le.
Melegítés után közvetlenül óvatosan helyezzük a bőrre, nehogy égést okozzunk.Melegít - kellemes - ellazít - megnyugtat
 

Alkalmas izom-, ízületi és hasi fájdalmak enyhítésére, vagy egyszerűen csak odabújásra, melegítésre, lazításra.

Hogyan tisztíthatók a termék? 
A termék mosógépben nem moshatók, mivel a gabonamagvakat nem érheti víz. A felületi szennyeződéseket nedves ruhával lehet eltávolítani. A mikrosütőben történő melegítés során a felületen megtelepedő mikroszkopikus szennyező anyagok (gombák) teljes mértékben elpusztulnak, a játék steril lesz.

Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat?
A növényi összetevőknek (levendula, menta) köszönhető illat intenzitása jónéhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula vagy menta) csepegtetünk a termékre, melyet a gabonamagvak magukba szívnak.

Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek?
Mikrohullámú sütőben 800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig kell melegíteni a terméket. Ezt követően majdnem 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

Milyen fajta gabonamagvak vannak a termékekben?
A termékekben tisztított köles található. A kölest az aratás után portalanítják, megtisztítják és megszűrik. Ezután a magvakat hőkezelésnek vetik alá, hogy a nedvességtartalmát minél jobban lecsökkentsék.

Melegíthetők a termékek más eszközzel a mikrohullámú sütőn kívül?
A termékek melegíthetők például radiátoron vagy hagyományos sütőben is. Hagyományos sütőben történő melegítéshez melegítsük elő a sütőt, majd helyezzük rá a terméket egy tányérra vagy sütőpapírra és hagyjuk melegedni 10 percig. A grill-funkciót ne alkalmazzuk. Hagyjuk szobahőmérsékletre hűlni a terméket mielőtt újra felmelegítjük.

Figyelem!
Az első néhány melegítés során a termék párát bocsát ki, ami minimális nedvesség formájában kicsapódik. A későbbiekben ez a jelenség teljes mértékben megszűnik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!