Leírás és Paraméterek
Már az ókorban is az egyik legtisztább és legkomplexebb tápláléknak számított, ezért kezelésként és a szervezet egészségének fenntartására használták.
A nyers virágporban mindazok a kémiai összetevők megtalálhatóak, amelyek az emberi szervezetet alkotják. Így a nyers virágpor, amellett hogy táplálék, egy tökéletes energiaforrás számunkra, amely tartalmazza a szervezetünknek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.
A nyers virágpor fehérjékben, B3, B6, B8, C és E vitaminokban, cinkben, szelénben és antioxidánsokban gazdag. Mint tudjuk, első sorban az oxidáció felelős a sejtek idő előtti öregedéséért. Ez a tényező, felgyorsíthatja a korunk előrehaladtával járó betegségeket, vagy súlyosabb problémákhoz is vezethet, mint az Alzheimer.
Mivel a nyers virágpornak magas az antioxidáns tartalma, számos táplálkozási stratégia részét képezi, különböző kóros állapotok ellen. A nyers virágporban lévő antioxidánsok erős kölcsönhatásban vannak, így fokozzák egymás hatását. Tehát, minél több típusú antioxidánst tartalmaz egy élelmiszer, annál aktívabb és hasznosabb szervezetünk számára.
A nyers hegyi virág virágpor gyógyhatásai **:
Késleltetheti az öregedés jeleit, védve a szabadgyökök káros hatása ellen
Enyhítheti az allergiás tüneteket
Serkentheti a bőr regenerálódását
Hozzájárulhat a természetes kollagén képződéshez
Megelőzheti a bőr kiszáradását, feszesebbé téve azt
Hatásos lehet a repedezett köröm és hajhullás ellen
Védelmezheti szervezetünket az oxidatív stressz hatásaitól.
Ahhoz, hogy bőrünk, körmünk és hajunk megőrizze szépségét, napi vitamin és ásványianyag bevitelre van szükségünk. Mindezeket a tápanyagokat bevihetjük szervezetünkbe, ha rendszeresen fogyasztunk nyers hegyi virág virágport. Mindemellett egy kiegyensúlyozott életvitel és változatos táplálkozás hozzájárul hajunk egészségének a megőrzéséhez.
A nyers virágporban található antioxidánsok táplálják a hajszálereket, ezáltal lassítják a haj hullását, így hajunk visszanyeri természetes dússágát és életerejét. Ez teszi a nyers virágport egy olyan 100%-ban természetes szövetségessé, ami visszaadja hajunk és körmünk természetes ragyogását, vitalitását.
A nyers hegyi virág virágpor alkotóelemei mélyen táplálják a bőrt, ezáltal csökkentheti a korai öregedés jeleit. A nyers virágport tartalmazó arcmaszkok visszaadhatják bőrünk természetes csillogását és tisztaságát.
A nyers hegyi virágpor akár 40% -kal csökkenti az allergiás reakciókat a virágpor allergia szezon előtt és közben. A rendszeres nyers virágpor fogyasztása enyhíti az allergiák tüneteit, mivel szisztematikusan csökkenti az érzékenységet az anemofil virágporral szemben.
Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező képességet a vírusos időszakban.
A nyers hegyi virág virágpor adagolása:
A nyers virágport önmagában, illetve joghurttal vagy gyümölcssalátával fogyaszthatjuk a nap első felében.
Ajánlott napi adag:
Gyermekeknek - 1 teáskanál/nap (5 g)
Felnőtteknek - 1 evőkanál/nap (15 g)
A minél jobb hatás érdekében, ajánlott 7 hetes kúrákat tartani, évente kétszer: tavasszal és ősszel. A hegyi virág virágpor fogyasztható az év bármely szakában korlátozás nélkül.
A nyers hegyi virág virágpor tárolása:
Kötelezően fagyasztóban tárolandó, -5 °C és -18 °C közötti hőmérsékleten.
A nyers hegyi virág virágpor fagyasztón kívül, felbontatlan csomagolásban 5 napig őrzi meg minőségét. A felbontás után 10 napig tárolható hűtőben, anélkül, hogy értékes összetevőinek a hatása csökkene.
A nyers virágpor alacsony víz tartalmának (8-10 %) köszönhetően nem fagy meg. Ez lehetővé teszi azonnali fogyasztását közvetlenül a fagyasztóból való kivétel után.
Megjegyzendő!
A nyers hegyi virág virágport számtalanszor lehet a fagyasztóból kivenni, anélkül minősége károsodjon.
A nyers hegyi virág virágpor bio tanusítványát az Ecoinspect állította ki.
FONTOS! Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!
Leírás
Már az ókorban is az egyik legtisztább és legkomplexebb tápláléknak számított, ezért kezelésként és a szervezet egészségének fenntartására használták.
A nyers virágporban mindazok a kémiai összetevők megtalálhatóak, amelyek az emberi szervezetet alkotják. Így a nyers virágpor, amellett hogy táplálék, egy tökéletes energiaforrás számunkra, amely tartalmazza a szervezetünknek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.
A nyers virágpor fehérjékben, B3, B6, B8, C és E vitaminokban, cinkben, szelénben és antioxidánsokban gazdag. Mint tudjuk, első sorban az oxidáció felelős a sejtek idő előtti öregedéséért. Ez a tényező, felgyorsíthatja a korunk előrehaladtával járó betegségeket, vagy súlyosabb problémákhoz is vezethet, mint az Alzheimer.
Mivel a nyers virágpornak magas az antioxidáns tartalma, számos táplálkozási stratégia részét képezi, különböző kóros állapotok ellen. A nyers virágporban lévő antioxidánsok erős kölcsönhatásban vannak, így fokozzák egymás hatását. Tehát, minél több típusú antioxidánst tartalmaz egy élelmiszer, annál aktívabb és hasznosabb szervezetünk számára.
A nyers hegyi virág virágpor gyógyhatásai **:
Késleltetheti az öregedés jeleit, védve a szabadgyökök káros hatása ellen
Enyhítheti az allergiás tüneteket
Serkentheti a bőr regenerálódását
Hozzájárulhat a természetes kollagén képződéshez
Megelőzheti a bőr kiszáradását, feszesebbé téve azt
Hatásos lehet a repedezett köröm és hajhullás ellen
Védelmezheti szervezetünket az oxidatív stressz hatásaitól.
Ahhoz, hogy bőrünk, körmünk és hajunk megőrizze szépségét, napi vitamin és ásványianyag bevitelre van szükségünk. Mindezeket a tápanyagokat bevihetjük szervezetünkbe, ha rendszeresen fogyasztunk nyers hegyi virág virágport. Mindemellett egy kiegyensúlyozott életvitel és változatos táplálkozás hozzájárul hajunk egészségének a megőrzéséhez.
A nyers virágporban található antioxidánsok táplálják a hajszálereket, ezáltal lassítják a haj hullását, így hajunk visszanyeri természetes dússágát és életerejét. Ez teszi a nyers virágport egy olyan 100%-ban természetes szövetségessé, ami visszaadja hajunk és körmünk természetes ragyogását, vitalitását.
A nyers hegyi virág virágpor alkotóelemei mélyen táplálják a bőrt, ezáltal csökkentheti a korai öregedés jeleit. A nyers virágport tartalmazó arcmaszkok visszaadhatják bőrünk természetes csillogását és tisztaságát.
A nyers hegyi virágpor akár 40% -kal csökkenti az allergiás reakciókat a virágpor allergia szezon előtt és közben. A rendszeres nyers virágpor fogyasztása enyhíti az allergiák tüneteit, mivel szisztematikusan csökkenti az érzékenységet az anemofil virágporral szemben.
Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező képességet a vírusos időszakban.
A nyers hegyi virág virágpor adagolása:
A nyers virágport önmagában, illetve joghurttal vagy gyümölcssalátával fogyaszthatjuk a nap első felében.
Ajánlott napi adag:
Gyermekeknek - 1 teáskanál/nap (5 g)
Felnőtteknek - 1 evőkanál/nap (15 g)
A minél jobb hatás érdekében, ajánlott 7 hetes kúrákat tartani, évente kétszer: tavasszal és ősszel. A hegyi virág virágpor fogyasztható az év bármely szakában korlátozás nélkül.
A nyers hegyi virág virágpor tárolása:
Kötelezően fagyasztóban tárolandó, -5 °C és -18 °C közötti hőmérsékleten.
A nyers hegyi virág virágpor fagyasztón kívül, felbontatlan csomagolásban 5 napig őrzi meg minőségét. A felbontás után 10 napig tárolható hűtőben, anélkül, hogy értékes összetevőinek a hatása csökkene.
A nyers virágpor alacsony víz tartalmának (8-10 %) köszönhetően nem fagy meg. Ez lehetővé teszi azonnali fogyasztását közvetlenül a fagyasztóból való kivétel után.
Megjegyzendő!
A nyers hegyi virág virágport számtalanszor lehet a fagyasztóból kivenni, anélkül minősége károsodjon.
A nyers hegyi virág virágpor bio tanusítványát az Ecoinspect állította ki.
FONTOS! Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!