Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alce Nero bio modenai balzsamecet, 250 ml

1.593 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 8009004908512
A gyártó összes terméke: Alce Nero
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 32

Leírás

A balzsamecet elsősorban saláták, húsok, gyümölcsök kiegészítője. Friss saláták, zöldségek, mártások ízesítésére, halak pácolására érdemes kipróbálni. A tradicionális balzsamecetet sosem szabad főzni, nehogy elveszítse értékes tulajdonságait. 
 
A balzsamecet az ecetek legdrágább és legnemesebb fajtája. 
 
A hagyományos úton készülő modenai balzsamecethez kézzel, későn szüretelt, nagy cukorfokú  Trebbiano fehérszőlő mustját sűrítik lassan, igen kíméletes beforralással. Ezután legalább tizenkét, de sokszor tizenöt éven át érlelik hordóban, melynek a tetején kis nyílás van. Az ecet folyamatosan sűrűsödik, koncentrálódik. Évente egyre kisebb hordóba kerül, amelyek más és más fából készülnek (tölgy, gesztenye, cseresznye, kőris, eper- vagy mogyorófa).
 
Így lesz a végére 100 liter sűrített mustból két liter balzsamecet. Kizárólag ilyen termék viselheti Európában az „Aceto Balsamico Tradizionale di Modena” feliratot.

Paraméterek

ml 250
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A balzsamecet elsősorban saláták, húsok, gyümölcsök kiegészítője. Friss saláták, zöldségek, mártások ízesítésére, halak pácolására érdemes kipróbálni. A tradicionális balzsamecetet sosem szabad főzni, nehogy elveszítse értékes tulajdonságait. 
 
A balzsamecet az ecetek legdrágább és legnemesebb fajtája. 
 
A hagyományos úton készülő modenai balzsamecethez kézzel, későn szüretelt, nagy cukorfokú  Trebbiano fehérszőlő mustját sűrítik lassan, igen kíméletes beforralással. Ezután legalább tizenkét, de sokszor tizenöt éven át érlelik hordóban, melynek a tetején kis nyílás van. Az ecet folyamatosan sűrűsödik, koncentrálódik. Évente egyre kisebb hordóba kerül, amelyek más és más fából készülnek (tölgy, gesztenye, cseresznye, kőris, eper- vagy mogyorófa).
 
Így lesz a végére 100 liter sűrített mustból két liter balzsamecet. Kizárólag ilyen termék viselheti Európában az „Aceto Balsamico Tradizionale di Modena” feliratot.

ml 250
db 1