Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kalamata fehér balzsamecet krém füge 250 ml

1.735 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5201031250739
A gyártó összes terméke: Kalamata
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 35

Leírás

Termelői információ

A Hellas-Invest Kft. 2008-ban alakult a tulajdonosok görög származásából eredően, eredeti görög élelmiszerek magyarországi forgalmazásával. Az általuk képviselt görög gyártók minőségi alapanyagokból, a szigorú élelmiszer biztonsági követelményeknek megfelelve készítik a hamisíthatatlan tradicionális görög ételeket. Mára már nem csak görög, hanem spanyol, olasz, mexikói és thai gyártók kiváló termékeit is forgalmazzák.

Balzsamecet krém

Kalamata olajbogyóink peloponnészoszi területektől és falvakból származnak, kézzel szedve, biztosítva a prémium minőséget. Figyelembe vesszük a szép formát, a helyes kalibrálást, a fekete színt és a gazdag ízt.

A feldolgozásra és a csomagolásra mindig szigorú eljárások és minőség-ellenőrzés mellett kerül sor.

A balzsamecet (aceto balsamico) eredetileg egy Olaszországból származó ecet, mely mára világszinten elterjedt a konyhákban. Az eredeti, tradícionális balzsamecet az olasz Trebbiano fehér szőlő levéből készített redukció, melyet már a középkorban is használtak ételek ízesítésére.

Édes-savanyú, bársonyos, fűszeres aromájú olasz ecetfajta. Alapanyaga a fehér- vagy kékszőlő kipréselt leve, a must. A balzsamecetet hosszú éveken át hordókban érlelik, padlásokon, ahol a tél hideg, a nyár forró, ugyanis ezek a klimatikus szélsőségek kellenek ahhoz, hogy az ecet térfogata egyre kisebb legyen, megérjen és aromáját kibontsa. Mivel a balzsamecet nagyon tömény és aromás, csak néhány cseppet használunk belőle saláták és mártások ízesítésére.

Összetevők:
víz
Fügés balzsamecet    36 %
Balzsamecet
Tartósítószer
kálium-metabiszulfit
Aszalt füge kivonat
Stabilizátor
E415 - Xantángumi
Tartósítószer
E202 - Káliumszorbát

Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Termelői információ

A Hellas-Invest Kft. 2008-ban alakult a tulajdonosok görög származásából eredően, eredeti görög élelmiszerek magyarországi forgalmazásával. Az általuk képviselt görög gyártók minőségi alapanyagokból, a szigorú élelmiszer biztonsági követelményeknek megfelelve készítik a hamisíthatatlan tradicionális görög ételeket. Mára már nem csak görög, hanem spanyol, olasz, mexikói és thai gyártók kiváló termékeit is forgalmazzák.

Balzsamecet krém

Kalamata olajbogyóink peloponnészoszi területektől és falvakból származnak, kézzel szedve, biztosítva a prémium minőséget. Figyelembe vesszük a szép formát, a helyes kalibrálást, a fekete színt és a gazdag ízt.

A feldolgozásra és a csomagolásra mindig szigorú eljárások és minőség-ellenőrzés mellett kerül sor.

A balzsamecet (aceto balsamico) eredetileg egy Olaszországból származó ecet, mely mára világszinten elterjedt a konyhákban. Az eredeti, tradícionális balzsamecet az olasz Trebbiano fehér szőlő levéből készített redukció, melyet már a középkorban is használtak ételek ízesítésére.

Édes-savanyú, bársonyos, fűszeres aromájú olasz ecetfajta. Alapanyaga a fehér- vagy kékszőlő kipréselt leve, a must. A balzsamecetet hosszú éveken át hordókban érlelik, padlásokon, ahol a tél hideg, a nyár forró, ugyanis ezek a klimatikus szélsőségek kellenek ahhoz, hogy az ecet térfogata egyre kisebb legyen, megérjen és aromáját kibontsa. Mivel a balzsamecet nagyon tömény és aromás, csak néhány cseppet használunk belőle saláták és mártások ízesítésére.

Összetevők:
víz
Fügés balzsamecet    36 %
Balzsamecet
Tartósítószer
kálium-metabiszulfit
Aszalt füge kivonat
Stabilizátor
E415 - Xantángumi
Tartósítószer
E202 - Káliumszorbát

Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

Száraz, hűvös helyen tartandó.