Vitaking C-1000mg, 30 db tabletta (bioflav+acerola+csip)
Cikkszám: | 5999561250823 |
A gyártó összes terméke: | Vitaking |
Raktárkészlet: | 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap) |
|
Leírás
Ez a Vitaking C-vitamin válogatott, minőségi alapanyagokból készült, hozzáadott bioflavonoidokkal, acerolával és csipkebogyóval. Sok-sok természetes összetevőt tartalmaz, és így még hasznosabb lehet a szervezet számára.
Minden egyes tabletta rengeteg citrus bioflavonoidot tartalmaz, valamint sok acerola és csipkebogyó található benne. A csipkebogyó mint gyógynövény jelentős karriert futott be az elmúlt években.
A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul vízoldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása.
Ha fontos Önnek, hogy minél természetesebb formában pótolja szervezetében a C-vitamint, ez a készítmény megfelelő választás.
Az 1000mg C-vitamin mellett minden tabletta tartalmaz még
- 50mg citrus bioflavonoidot
- 50mg acerolát (barbadoszi cseresznye)
- valamint 10mg csipkebogyót is.
Rengeteg természetes összetevőjének köszönhetően a C-vitamin kiegészítők ezen formája még hatékonyabban működhet a szervezetben.
A C-vitamin hozzájárul:
- Az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.
- A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
- Az idegrendszer normál működéséhez.
- A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
- Az immunrendszer normál működéséhez
- A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
- A fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
- Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
- Fokozza a vas felszívódását.
- A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
- Az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.
- A normál csontozat fenntartásához.
- A porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.
- A fogíny normál állapotának fenntartásához.
- A bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
- A fogak normál állapotának fenntartásához.
A C-vitamin nevének eredete
Az 1920-as években, mikor felfedezték, néhányan még hexuronsavnak nevezték. Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (magyarul skorbut) mivel a molekula hiánya az emberi szervezetben skorbuthoz vezethet. C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet kapjuk.
Az aszkorbinsav egy igen sérülékeny vegyület, például hő hatására elég gyorsan elbomlik. Tehát ha zöldségeket, gyümölcsöket főzzük, sütjük, akkor gyakorlatilag megsemmisítjük a C-vitamin tartalmukat.