Leírás és Paraméterek
Használjon vEEG-eket olyan receptekben, ahol a tojás kötőanyag. Számtalan receptben remekül fog teljesíteni: sütik, sütemények, palacsinták, gofri, panírozás, húsgombóc, hamburgerek, galuskák, házi tészták és még sok más.
Receptjeiben ugyanannyi vEEG-t használjon, mint csirketojást. 1 vEEGs "tojás" térfogata megegyezik 1 nagy csirke tojással.
Összetevők: Tápiókaliszt (manióka), Burgonyakeményítő, Útifűmag héj, Inulin (cikoria gyökérrost), Sűrítőanyag: guargumi*, Himalája fekete só (kala Namak)**, Természetes szín: növényi karotinoidok,
* a guargumi egy teljesen természetes por, amelyet szárított guar babból nyernek,
** A Kala Namak só tojásszerű illatot kölcsönöz a terméknek.
Elkészítési javaslat: Egyszerűen keverje össze a vEGGs port vízzel és nézze meg, hogyan alakul vegán tojássá mindössze 3 perc alatt! A tasakban található 2 nagy kanál víz + 1 kis kanál tojáspor = kézi habverővel keverje csomómentesre és hagyja pihenni 3 percig = így készül 1 db tyúk tojásnak megfelelő vEGGs ¨tojás¨.
Leírás
Használjon vEEG-eket olyan receptekben, ahol a tojás kötőanyag. Számtalan receptben remekül fog teljesíteni: sütik, sütemények, palacsinták, gofri, panírozás, húsgombóc, hamburgerek, galuskák, házi tészták és még sok más.
Receptjeiben ugyanannyi vEEG-t használjon, mint csirketojást. 1 vEEGs "tojás" térfogata megegyezik 1 nagy csirke tojással.
Összetevők: Tápiókaliszt (manióka), Burgonyakeményítő, Útifűmag héj, Inulin (cikoria gyökérrost), Sűrítőanyag: guargumi*, Himalája fekete só (kala Namak)**, Természetes szín: növényi karotinoidok,
* a guargumi egy teljesen természetes por, amelyet szárított guar babból nyernek,
** A Kala Namak só tojásszerű illatot kölcsönöz a terméknek.
Elkészítési javaslat: Egyszerűen keverje össze a vEGGs port vízzel és nézze meg, hogyan alakul vegán tojássá mindössze 3 perc alatt! A tasakban található 2 nagy kanál víz + 1 kis kanál tojáspor = kézi habverővel keverje csomómentesre és hagyja pihenni 3 percig = így készül 1 db tyúk tojásnak megfelelő vEGGs ¨tojás¨.