Leírás és Paraméterek
A Vegabond fasírtporokból egyszerűen és gyorsan készíthetünk húsmentes fogásokat - remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha tálak összeállításához, de tálalhatod különféle gabonaköretekkel és humusszal is.
Elkészítési javaslat: 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk. Forró olajban aranybarnára sütjük.
ÖSSZETEVŐK
Csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, vöröshagyma granulátum, tengeri só, őrölt koriander, inaktív élesztőpehely, petrezselyem, őrölt római kömény, fodormenta levél, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), fokhagyma olaj.
Leírás
A Vegabond fasírtporokból egyszerűen és gyorsan készíthetünk húsmentes fogásokat - remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha tálak összeállításához, de tálalhatod különféle gabonaköretekkel és humusszal is.
Elkészítési javaslat: 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk. 6-8 percig állni hagyjuk, hogy az összetevők kicsit megduzzadjanak. Nedvesített kézzel kis golyókat vagy lepényeket formázunk. Forró olajban aranybarnára sütjük.
ÖSSZETEVŐK
Csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, vöröshagyma granulátum, tengeri só, őrölt koriander, inaktív élesztőpehely, petrezselyem, őrölt római kömény, fodormenta levél, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), fokhagyma olaj.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.