Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
rákprevenció

USA Medical ORGANIC REISHI gomba kivonat kapszula, 60 db

7.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: usamedical_reishi
A gyártó összes terméke: USA Medical
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 150

Leírás és Paraméterek

Csak a gomba legjava! Az USA medical ORGANIC REISHI kapszulánk az organikus pecsétviasz gomba kivonatát tartalmazza, melyben a  poliszacharid tartalom több, mint 30% felett van! A még hatékonyabb felszívódás érdekében pedig értékes acerola kivonattal egészítettük ki!
 

Termékünk megalkotásánál nagy hangsúlyt fordítottunk arra, hogy kizárólag a gomba értékes kivonatát használjuk a gomba por helyett, ezáltal tiszta és kiváló minőségű étrend-kiegészítőt biztosíthatunk azok számára, akik a gomba valódi esszenciáját keresik, mely koncentráltan tartalmazza a poliszacharid hatóanyagokat!

Miért teljesen más az USA medical ORGANIC REISHI pecsétviasz gomba kivonat kapszulánk más gomba-termékekhez képest? Mert:
 

  • csak a gomba legjavát tartalmazza! “18:1” arányú kivonat, koncentrált hatóanyag tartalommal!
  • a porhoz képest a kivonat körülbelül 10-szeres poliszacharid koncentrációval rendelkezik
  • ez nem por, hanem tömény kivonat, több mint 30% poliszacharid tartalommal!
  • kizárólag organikus termesztésből származó bio-gomba felhasználásával készül, melyet a németországi LACON Gmbh ellenőriz és tanúsít
  • extra finom őrlés a hatóanyagok felszabadításáért és ezáltal a kiváló felszívódásért
  • a legkíméletesebb előállítással készül: a kivonatot a gombaporból kizárólag forró vizes kivonással nyerik, alkohol felhasználása nélkül
  • a hozzáadott acerolával még hatékonyabbá tettük, hiszen kivonata segíti a poliszacharidok erőteljesebb felszívódását, ráadásul így nincs szükség külön acerola készítményt alkalmazni a gomba kapszula mellé!
  • egyáltalán nem tartalmaz gabonát és tiltott micéliumot, kizárólag a leporított gomba termőtestből készül a kivonat.
  • Sajnos sok olyan gombapor termékkel találkozhatunk, amelyek a gomba termőtest helyett micéliumot („gyökér” szerkezetet) tartalmaznak. Ráadásul ezek a termékek főként azt a gabonát tartalmazzák, amelyen a micélium nő. Ez egy felesleges töltőanyag, mely alacsony hatóanyag tartalommal rendelkezik.

Hogyan készül az USA medical organikus gomba kivonat? Gondos betakarítás, kíméletes feldolgozás!
A fontos poliszacharidok megőrzése érdekében a gombákat közvetlenül a gondos betakarítás után fajtától és állapottól függően különböző módon szárítják: részben napon szárítással, érzékenyebb gombák esetében hagyományos szárítási rendszerben. Az üzemekben a nemesítéshez használt fát tüzelőanyagként, a hamut pedig a szántóföldeken trágyaként használják fel. Az anyagok szinte teljes feldolgozása és újrahasznosítása a fenntarthatóság szempontjából is fontos célkitűzés volt.

A szárítási fázis befejeztével a gyógygombák  termőtestét megőrlik. Az őrlési folyamatok a gomba típusától függően is eltérőek. Egyes gombafajták természetükből adódóan durva őrléssel vagy több őrlési lépéssel előkezelést igényelnek a kívánt finomság elérése érdekében.

Az extrakciós folyamat

A rendkívül finom port a különösen hatékony „shellbroken” eljárással nyerik, melynek során a gombák sejtfalát feltörik. A feldolgozás után porunk szemcsemérete 0,125 mm-nél kisebb, ezért kiemelkedően jó minőségű és biológiailag hasznosítható.

Ennek a finom őrlésnek köszönhetően az összetevők különösen jól felszívódhatnak a szervezetben. A durva por és őrlemény aligha alkalmas étrend-kiegészítő bevitelre, mivel az összetevőket ebben a formában szervezetünk nehezen tudja hasznosítani. A zúzott gyógygombából például teákat készíthetünk. Az extrakció, amely forró víz segítségével történik, biztosítja a fontos összetevők biológiai hozzáférhetővé tételét a gombakivonatból. Az ezt követő szűrés és centrifugálás során a rostok és más vízben oldhatatlan anyagok elvesznek. 100 kg felhasznált szárított gombából csak 6-20 kg kivonat marad a kivonás után gombafajtától függően.

A kivonatok alapját képező gombaporok poliszacharidokat is tartalmaznak. Ezeknek a fontos anyagoknak azonban mind mennyisége, mind biológiai hasznosulása alacsonyabb a kivonatokhoz képest. A teákhoz használt gombaporokat az általános összetétel, a tápanyagok sokfélesége teszi olyan érdekessé.

A kivonatok esetében a hangsúly a magas poliszacharid tartalmon van. A bonyolult és hosszadalmas extrakciós folyamat során a poliszacharidok felszabadulnak a gombák sejtfalából, így azok biológiailag hozzáférhetővé válnak. A poliszacharidok közé tartoznak például a béta-D-glükánok is, amelyek más poliszacharidokhoz hasonlóan számos nemzetközi tanulmány középpontjában állnak.

Ismerd meg jobban a “reishi” pecsétviasz gombát!
A reishi gomba már csaknem 2000 éve az egyik legismertebb és legelismertebb alapanyag számos keleti kultúra gyógyászatában. A vese alakú kalapjáról és a fényes, vörösbarna árnyalatairól ismert Reishi tudományos neve, a Ganoderma lucidum. A reishi jellemzően korhadó keményfa fákon nő Ázsia, Európa, Dél-Amerika és az Egyesült Államok mérsékelt égövi erdőterületein.

A reishi gomba testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásait először Ázsiában fedezték fel, és gyógyászati ​​felhasználása több ezer évre vezethető vissza. A hagyományos és gyógynövény-gyógyászatban használt gombák széles skálája közül a reishi gombának van az egyik legváltozatosabb és leghosszabb távú története. Izgalmas módon a modern tudomány egyre gyakrabban megerősíti, hogy a reishi gomba tulajdonságai iránti tisztelet megalapozott.

A reishi élettani hatásaira vonatkozó dokumentált utalások 2400 éves múltra tekintenek vissza, és ennek ábrázolása gyakran megjelenik az ókori kínai és japán műalkotásokban. A gombát azonban valószínűleg több mint 4000 éve használják gyógynövényként a keleti féltekén, beleértve a koreai és indiai kultúrákat is.

Az ókori kínai gyógynövénykutatók a reishit Lingzhi-nek nevezték, mert ez azt jelenti: „a spirituális erő gyógynövénye”.  A hagyományos kínai orvoslás orvosai a „halhatatlanság gombája” kifejezést fogadták el, hogy leírják azt a mindenre kiterjedő egészségügyi támogatást, amelyet szerintük a reishi nyújthat. A reishit az ókori Kínában gyógyászati ​​tulajdonságai miatt nagyra értékelték, és mivel viszonylag ritka volt a természetben, ezért sokáig kizárólag a nemesség számára tartották fenn.

A hagyományos kínai orvoslás (TCM) gyakorlói a Lingzhit a szív, a tüdő, a máj és a vese csatornáinak befolyásolására írják fel, hogy egyensúlyba hozza a Qi-t (a test életerejét), megnyugtassa az elmét, valamint enyhítse a köhögést és az asztmát. A reishit a hagyományos kínai orvoslás (TCM) a Kínai Gyógyszerkönyv első számú adaptogénjeként tiszteli. Az adaptogének olyan természetes anyagok, amelyek segítik a szervezetet a fizikai, kémiai és biológiai stressztényezők leküzdésében és az azokhoz való alkalmazkodásban.

A reishi gomba szerepel a Kínai Népköztársaság Állami Gyógyszerkönyvében (2000), és a Qi egyensúlyának megteremtése, az elme könnyítése és a légúti egészség támogatása érdekében hirdetik. A reishi a keleti kultúrákban továbbra is a természetgyógyászat sarokköve. A globalizáció és az egészségük megőrzésére természetes megoldásokat kereső emberek növekvő száma miatt a tudósok most vizsgálják a hagyományos gyógynövényes gyógymódot övező egészségre vonatkozó állítások érvényességét.

Számos humán és állattanulmányban vizsgálták már a reishi élettani hatásait, a legkülönbözőbb területeken: immunmoduláció, antioxidáns, baktérium és vírus ellenesség, rák, májvédelem, vércukorszabályozás. A legtöbb vizsgálatot azonban állatokon vagy sejttenyésztési modelleken végezték. A humán kísérleti vizsgálatok gyakran kicsik voltak, és az eredmények nem mindig támasztják alá az in vitro eredményeket. A reishi hatásaira vonatkozó kémiai adatok és anekdotikus bizonyítékok nagy részét jól megtervezett humán vizsgálatokból származó, megbízható kísérleti és klinikai adatokkal kell kiegészíteni annak egyértelmű megállapítása érdekében, hogy a feltételezett egészséggel kapcsolatos hatások érvényesek és jelentősek-e. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92757/

A reishi gomba tápanyagtartalma
Számos értékes makro-tápanyagokat rejt magában: fehérjét, összetett szénhidrátokat és kis mennyiségű zsírt. Ásványi anyagokban, köztük káliumban, foszforban, cinkben és mangánban gazdag reishi alapvető mikroelemeket is biztosít. Ezenkívül a kutatók körülbelül 400 bioaktív vegyületet azonosítottak, amelyek közé tartoznak a poliszacharidok, triterpenoidok, nukleotidok, szterolok, szteroidok, zsírsavak és fehérjék/peptidek.

Mik azok a poliszacharidok?
A poliszacharidok a gombák egyik legerősebb és legismertebb hatóanyagai, hosszú szénláncú szénhidrátok, amelyek különböző monoszacharidokból állnak. A poliszacharidok nagy része a gombák sejtfalából származó kitin mátrixba ágyazódik be. Az extra finomra őrült gombapor forró vízben történő áztatása növeli a forró vízben oldódó, immunmoduláló poliszacharidok biohasznosulását.

Valójában a gombák poliszacharidjai olyan erős bioaktív anyagok, amely arra késztette az egészségügyi szakértőket, hogy a gombára, mint gyógyászati ​​előnyökkel is bíró táplálékra összpontosítsanak.

A poliszacharidok tudományos háttere:
A poliszacharidok a legelérhetőbb természetes biopolimerek, változatos fizikai és kémiai tulajdonságokkal, amelyek ígéretes jelöltté teszik őket számos orvosbiológiai területen. A poliszacharidok biokativitásának alapos vizsgálata és tisztázása kulcsfontosságú ahhoz, hogy nagyobb betekintést nyerjünk lehetséges hatásainak pontos mechanizmusaiba, és teljes mértékben feltárjuk jövőbeni alkalmazásukat. Az elmúlt évtizedek során a poliszacharidok nagy figyelmet keltettek, és a hagyományos terápia egyik leghatásosabb alternatívájának tekinthetők.

Számos tanulmányban vizsgálták már, hogy a poliszacharidok milyen hatással lehetnek az alábbi területekre: (Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7838237/ )

  • Emésztőrendszer/bélflóra
  • Az anyagcsere és a szív egészsége
  • Immunrendszer
  • Energia- és hangulat
  • Idegrendszer
  • Gyulladásos folyamatok, daganat

Összetevők: organikus “reishi” pecsétviasz gomba (Ganoderma Lucidum) termés kivonat, acerola (Malpighia Emarginata) gyümölcs kivonat, növényi kapszulahéj (HPMC).

Hatóanyagtartalom 1 kapszulában:
Organikus pecsétviasz gomba kivonat (18:1), 30% poliszacharid   [350 mg]
Organikus acerola gyümölcs kivonat [20 mg]

Ajánlott adagolás: Egy kapszula bevétele javasolt,  napi 1-2 alkalommal. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések előtt 20-30 perccel egy pohár vízzel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint. Figyelmeztetések: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrendkiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Tárolás: hűvös, sötét helyen.

Leírás

Csak a gomba legjava! Az USA medical ORGANIC REISHI kapszulánk az organikus pecsétviasz gomba kivonatát tartalmazza, melyben a  poliszacharid tartalom több, mint 30% felett van! A még hatékonyabb felszívódás érdekében pedig értékes acerola kivonattal egészítettük ki!
 

Termékünk megalkotásánál nagy hangsúlyt fordítottunk arra, hogy kizárólag a gomba értékes kivonatát használjuk a gomba por helyett, ezáltal tiszta és kiváló minőségű étrend-kiegészítőt biztosíthatunk azok számára, akik a gomba valódi esszenciáját keresik, mely koncentráltan tartalmazza a poliszacharid hatóanyagokat!

Miért teljesen más az USA medical ORGANIC REISHI pecsétviasz gomba kivonat kapszulánk más gomba-termékekhez képest? Mert:
 

  • csak a gomba legjavát tartalmazza! “18:1” arányú kivonat, koncentrált hatóanyag tartalommal!
  • a porhoz képest a kivonat körülbelül 10-szeres poliszacharid koncentrációval rendelkezik
  • ez nem por, hanem tömény kivonat, több mint 30% poliszacharid tartalommal!
  • kizárólag organikus termesztésből származó bio-gomba felhasználásával készül, melyet a németországi LACON Gmbh ellenőriz és tanúsít
  • extra finom őrlés a hatóanyagok felszabadításáért és ezáltal a kiváló felszívódásért
  • a legkíméletesebb előállítással készül: a kivonatot a gombaporból kizárólag forró vizes kivonással nyerik, alkohol felhasználása nélkül
  • a hozzáadott acerolával még hatékonyabbá tettük, hiszen kivonata segíti a poliszacharidok erőteljesebb felszívódását, ráadásul így nincs szükség külön acerola készítményt alkalmazni a gomba kapszula mellé!
  • egyáltalán nem tartalmaz gabonát és tiltott micéliumot, kizárólag a leporított gomba termőtestből készül a kivonat.
  • Sajnos sok olyan gombapor termékkel találkozhatunk, amelyek a gomba termőtest helyett micéliumot („gyökér” szerkezetet) tartalmaznak. Ráadásul ezek a termékek főként azt a gabonát tartalmazzák, amelyen a micélium nő. Ez egy felesleges töltőanyag, mely alacsony hatóanyag tartalommal rendelkezik.

Hogyan készül az USA medical organikus gomba kivonat? Gondos betakarítás, kíméletes feldolgozás!
A fontos poliszacharidok megőrzése érdekében a gombákat közvetlenül a gondos betakarítás után fajtától és állapottól függően különböző módon szárítják: részben napon szárítással, érzékenyebb gombák esetében hagyományos szárítási rendszerben. Az üzemekben a nemesítéshez használt fát tüzelőanyagként, a hamut pedig a szántóföldeken trágyaként használják fel. Az anyagok szinte teljes feldolgozása és újrahasznosítása a fenntarthatóság szempontjából is fontos célkitűzés volt.

A szárítási fázis befejeztével a gyógygombák  termőtestét megőrlik. Az őrlési folyamatok a gomba típusától függően is eltérőek. Egyes gombafajták természetükből adódóan durva őrléssel vagy több őrlési lépéssel előkezelést igényelnek a kívánt finomság elérése érdekében.

Az extrakciós folyamat

A rendkívül finom port a különösen hatékony „shellbroken” eljárással nyerik, melynek során a gombák sejtfalát feltörik. A feldolgozás után porunk szemcsemérete 0,125 mm-nél kisebb, ezért kiemelkedően jó minőségű és biológiailag hasznosítható.

Ennek a finom őrlésnek köszönhetően az összetevők különösen jól felszívódhatnak a szervezetben. A durva por és őrlemény aligha alkalmas étrend-kiegészítő bevitelre, mivel az összetevőket ebben a formában szervezetünk nehezen tudja hasznosítani. A zúzott gyógygombából például teákat készíthetünk. Az extrakció, amely forró víz segítségével történik, biztosítja a fontos összetevők biológiai hozzáférhetővé tételét a gombakivonatból. Az ezt követő szűrés és centrifugálás során a rostok és más vízben oldhatatlan anyagok elvesznek. 100 kg felhasznált szárított gombából csak 6-20 kg kivonat marad a kivonás után gombafajtától függően.

A kivonatok alapját képező gombaporok poliszacharidokat is tartalmaznak. Ezeknek a fontos anyagoknak azonban mind mennyisége, mind biológiai hasznosulása alacsonyabb a kivonatokhoz képest. A teákhoz használt gombaporokat az általános összetétel, a tápanyagok sokfélesége teszi olyan érdekessé.

A kivonatok esetében a hangsúly a magas poliszacharid tartalmon van. A bonyolult és hosszadalmas extrakciós folyamat során a poliszacharidok felszabadulnak a gombák sejtfalából, így azok biológiailag hozzáférhetővé válnak. A poliszacharidok közé tartoznak például a béta-D-glükánok is, amelyek más poliszacharidokhoz hasonlóan számos nemzetközi tanulmány középpontjában állnak.

Ismerd meg jobban a “reishi” pecsétviasz gombát!
A reishi gomba már csaknem 2000 éve az egyik legismertebb és legelismertebb alapanyag számos keleti kultúra gyógyászatában. A vese alakú kalapjáról és a fényes, vörösbarna árnyalatairól ismert Reishi tudományos neve, a Ganoderma lucidum. A reishi jellemzően korhadó keményfa fákon nő Ázsia, Európa, Dél-Amerika és az Egyesült Államok mérsékelt égövi erdőterületein.

A reishi gomba testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásait először Ázsiában fedezték fel, és gyógyászati ​​felhasználása több ezer évre vezethető vissza. A hagyományos és gyógynövény-gyógyászatban használt gombák széles skálája közül a reishi gombának van az egyik legváltozatosabb és leghosszabb távú története. Izgalmas módon a modern tudomány egyre gyakrabban megerősíti, hogy a reishi gomba tulajdonságai iránti tisztelet megalapozott.

A reishi élettani hatásaira vonatkozó dokumentált utalások 2400 éves múltra tekintenek vissza, és ennek ábrázolása gyakran megjelenik az ókori kínai és japán műalkotásokban. A gombát azonban valószínűleg több mint 4000 éve használják gyógynövényként a keleti féltekén, beleértve a koreai és indiai kultúrákat is.

Az ókori kínai gyógynövénykutatók a reishit Lingzhi-nek nevezték, mert ez azt jelenti: „a spirituális erő gyógynövénye”.  A hagyományos kínai orvoslás orvosai a „halhatatlanság gombája” kifejezést fogadták el, hogy leírják azt a mindenre kiterjedő egészségügyi támogatást, amelyet szerintük a reishi nyújthat. A reishit az ókori Kínában gyógyászati ​​tulajdonságai miatt nagyra értékelték, és mivel viszonylag ritka volt a természetben, ezért sokáig kizárólag a nemesség számára tartották fenn.

A hagyományos kínai orvoslás (TCM) gyakorlói a Lingzhit a szív, a tüdő, a máj és a vese csatornáinak befolyásolására írják fel, hogy egyensúlyba hozza a Qi-t (a test életerejét), megnyugtassa az elmét, valamint enyhítse a köhögést és az asztmát. A reishit a hagyományos kínai orvoslás (TCM) a Kínai Gyógyszerkönyv első számú adaptogénjeként tiszteli. Az adaptogének olyan természetes anyagok, amelyek segítik a szervezetet a fizikai, kémiai és biológiai stressztényezők leküzdésében és az azokhoz való alkalmazkodásban.

A reishi gomba szerepel a Kínai Népköztársaság Állami Gyógyszerkönyvében (2000), és a Qi egyensúlyának megteremtése, az elme könnyítése és a légúti egészség támogatása érdekében hirdetik. A reishi a keleti kultúrákban továbbra is a természetgyógyászat sarokköve. A globalizáció és az egészségük megőrzésére természetes megoldásokat kereső emberek növekvő száma miatt a tudósok most vizsgálják a hagyományos gyógynövényes gyógymódot övező egészségre vonatkozó állítások érvényességét.

Számos humán és állattanulmányban vizsgálták már a reishi élettani hatásait, a legkülönbözőbb területeken: immunmoduláció, antioxidáns, baktérium és vírus ellenesség, rák, májvédelem, vércukorszabályozás. A legtöbb vizsgálatot azonban állatokon vagy sejttenyésztési modelleken végezték. A humán kísérleti vizsgálatok gyakran kicsik voltak, és az eredmények nem mindig támasztják alá az in vitro eredményeket. A reishi hatásaira vonatkozó kémiai adatok és anekdotikus bizonyítékok nagy részét jól megtervezett humán vizsgálatokból származó, megbízható kísérleti és klinikai adatokkal kell kiegészíteni annak egyértelmű megállapítása érdekében, hogy a feltételezett egészséggel kapcsolatos hatások érvényesek és jelentősek-e. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92757/

A reishi gomba tápanyagtartalma
Számos értékes makro-tápanyagokat rejt magában: fehérjét, összetett szénhidrátokat és kis mennyiségű zsírt. Ásványi anyagokban, köztük káliumban, foszforban, cinkben és mangánban gazdag reishi alapvető mikroelemeket is biztosít. Ezenkívül a kutatók körülbelül 400 bioaktív vegyületet azonosítottak, amelyek közé tartoznak a poliszacharidok, triterpenoidok, nukleotidok, szterolok, szteroidok, zsírsavak és fehérjék/peptidek.

Mik azok a poliszacharidok?
A poliszacharidok a gombák egyik legerősebb és legismertebb hatóanyagai, hosszú szénláncú szénhidrátok, amelyek különböző monoszacharidokból állnak. A poliszacharidok nagy része a gombák sejtfalából származó kitin mátrixba ágyazódik be. Az extra finomra őrült gombapor forró vízben történő áztatása növeli a forró vízben oldódó, immunmoduláló poliszacharidok biohasznosulását.

Valójában a gombák poliszacharidjai olyan erős bioaktív anyagok, amely arra késztette az egészségügyi szakértőket, hogy a gombára, mint gyógyászati ​​előnyökkel is bíró táplálékra összpontosítsanak.

A poliszacharidok tudományos háttere:
A poliszacharidok a legelérhetőbb természetes biopolimerek, változatos fizikai és kémiai tulajdonságokkal, amelyek ígéretes jelöltté teszik őket számos orvosbiológiai területen. A poliszacharidok biokativitásának alapos vizsgálata és tisztázása kulcsfontosságú ahhoz, hogy nagyobb betekintést nyerjünk lehetséges hatásainak pontos mechanizmusaiba, és teljes mértékben feltárjuk jövőbeni alkalmazásukat. Az elmúlt évtizedek során a poliszacharidok nagy figyelmet keltettek, és a hagyományos terápia egyik leghatásosabb alternatívájának tekinthetők.

Számos tanulmányban vizsgálták már, hogy a poliszacharidok milyen hatással lehetnek az alábbi területekre: (Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7838237/ )

  • Emésztőrendszer/bélflóra
  • Az anyagcsere és a szív egészsége
  • Immunrendszer
  • Energia- és hangulat
  • Idegrendszer
  • Gyulladásos folyamatok, daganat

Összetevők: organikus “reishi” pecsétviasz gomba (Ganoderma Lucidum) termés kivonat, acerola (Malpighia Emarginata) gyümölcs kivonat, növényi kapszulahéj (HPMC).

Hatóanyagtartalom 1 kapszulában:
Organikus pecsétviasz gomba kivonat (18:1), 30% poliszacharid   [350 mg]
Organikus acerola gyümölcs kivonat [20 mg]

Ajánlott adagolás: Egy kapszula bevétele javasolt,  napi 1-2 alkalommal. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések előtt 20-30 perccel egy pohár vízzel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint. Figyelmeztetések: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrendkiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Tárolás: hűvös, sötét helyen.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

Fogarasi shii-take kapszula 90 db

7.365 Ft
A gyártó összes terméke: Fogarasi
Cikkszám: 5999885235056
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Fogarasi ganoderma shii-take kapszula 90 db

7.800 Ft
A gyártó összes terméke: Fogarasi
Cikkszám: 5999885235049
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

PVG pecsétviaszgomba kapszula, 100 db

7.870 Ft
A gyártó összes terméke: Vita Crystal
Cikkszám: 5999567720399
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

USA Medical ORGANIC LION'S MANE gomba kivonat kapszula, 60 db

6.900 Ft
A gyártó összes terméke: USA Medical
Cikkszám: usamedical_lionsmane
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

USA Medical ORGANIC CHAGA gomba kivonat kapszula, 60 db

6.900 Ft
A gyártó összes terméke: USA Medical
Cikkszám: usamedical_chaga
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Imonax teo kapszula 60 db

8.110 Ft
A gyártó összes terméke: Imonax
Cikkszám: 5999882994116
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Imonax BALANCE kapszula 60 db

8.110 Ft
A gyártó összes terméke: Varga Gábor
Cikkszám: 5999882994109
Jelenleg nem kapható

BioCo Gomba Komplex, 80 db tabletta

6.630 Ft
A gyártó összes terméke: BioCo
Cikkszám: 5998607101990
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)