Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tulasi

Az Ahimsa kozmetikai Kft-t 1996-ban alapították azzal a céllal, hogy kizárólag növényi alapanyagokból jó minőségű, környezetbarát és bőrbarát termékcsaládot hozzanak létre a magyar nagyközönség számára is elérhető áron.

A cég Magyarországon az elsők között szerepelt a natúr kozmetikumok gyártása és forgalmazása területén.  Így született meg a Tulasi Kozmetikumok termékcsalád, amely mentes az állati eredetű anyagoktól és paraffin származékoktól. Illatosításra természetes illóolajokat használnak, a színezékanyagaik pedig növényi őrlemények. 

Somogyvámosi telephelyükön történik a gyártás, kiszerelés és csomagolás.

Fő területeik: aromaterápiás szappanok, kézi gyártású növényi szappanok, kézi gyártású olivaolajos szappanok, testápolók, arckrémek, kéz- és lábápoló krémek, gyógykrémek, tusfürdők, samponok, növényi olajokat tartalmazó masszázsolajok, fürdőolajok, ajakápolók, SLS mentes fürdőbalzsam és sampon. A környezetbarát termékek közül kiemelkedő az Ahimsa mosogatószer és folyékony mosószer, valamint a rendkívül takarékos felhasználású mosóparfüm. Termékeikbe tisztított vizet használnak így biztosított annak klór és baktérium mentessége.

Rendezés:

Shakti balzsam 30 g

0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
1.620 Ft