Leírás és Paraméterek
Finom, édes ízű, természetes növényi alapú édesítőszer. Fogyókúrázók, cukorbetegek számára is fogyasztható. 100%-ban természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes.
A hagyományos cukrokhoz hasonlóan keveredik, oldódik. 1:1 arányban helyettesíti azokat. Ajánljuk hideg-meleg ételek, italok (kávé, tea), készítésénél, receptjeink bármifajta megváltoztatása nélkül. Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére, vagy egyszerűen csak friss gyümölcsre szórva, müzlibe keverve.
Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez. Nem karamellizálódik.
Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál).
Lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Glikémiás indexe 7, így cukorbetegek is fogyaszthatják. Támogatja a stabil vércukorszintet. Természetes módon segíti a súlykontrollt.
Fogbarát. Más természetben előforduló édesítőszerekkel szemben a szájban található baktériumok nem képesek lebontani, ezért savak nem termelődnek xilit fogyasztása közben. A száj pH értéke így stabil maradhat. Csökkenti a fogszuvasodás kockázatát, gátolja a lepedékképződést.
Természetes. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást.
A xilitet többféle növény nedvéből is ki lehet nyerni. A leggyakoribb forrása a kukorica, illetve a fás szárú növények közül a nyírfa és a bükkfa.
Leírás
Finom, édes ízű, természetes növényi alapú édesítőszer. Fogyókúrázók, cukorbetegek számára is fogyasztható. 100%-ban természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes.
A hagyományos cukrokhoz hasonlóan keveredik, oldódik. 1:1 arányban helyettesíti azokat. Ajánljuk hideg-meleg ételek, italok (kávé, tea), készítésénél, receptjeink bármifajta megváltoztatása nélkül. Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére, vagy egyszerűen csak friss gyümölcsre szórva, müzlibe keverve.
Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez. Nem karamellizálódik.
Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál).
Lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Glikémiás indexe 7, így cukorbetegek is fogyaszthatják. Támogatja a stabil vércukorszintet. Természetes módon segíti a súlykontrollt.
Fogbarát. Más természetben előforduló édesítőszerekkel szemben a szájban található baktériumok nem képesek lebontani, ezért savak nem termelődnek xilit fogyasztása közben. A száj pH értéke így stabil maradhat. Csökkenti a fogszuvasodás kockázatát, gátolja a lepedékképződést.
Természetes. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást.
A xilitet többféle növény nedvéből is ki lehet nyerni. A leggyakoribb forrása a kukorica, illetve a fás szárú növények közül a nyírfa és a bükkfa.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.