Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerrapeptáz enzim, Serrapeptáz

A szerrapeptáz egy enzim, amely feldarabolja és felemészti a fehérjéket. Egy a selyemhernyók bélcsatornájában lévő baktérium állítja elő

Szív- és érrendszeri problémákkal küzdesz? Netán miómáid vannak, melyeket el kellene távolítani? Allergiától, asztmától szenvedsz? A környezetedben van olyan, aki szklerózis multiplexben szenved?

Amennyiben a fenti kérdések bármelyikére igen a válaszod, úgy van számodra egy jó hírünk! Létezik egy étrendkiegészítő, amely mellékhatások nélkül fejti ki áldásos tevékenységét mindezen problémák, betegségek leküzdésében, ez pedig a szerrapeptáz.

A szerrapeptáz egy enzim, amely feldarabolja és felemészti a fehérjéket. Egy a selyemhernyók bélcsatornájában lévő baktérium állítja elő, azért, hogy megeméssze a bábot. Amikor ezt az enzimet tabletta formájában előállították, kiderült, hogy gyulladáscsökkentőként és fájdalomcsillapítóként alkalmazható ugyanúgy, mint az aszpirin, az ibuprofen és más, nem szteroid gyulladáscsökkentők – csak nincsenek mellékhatásai.

Megtisztítja a beszűkült ereket, javítja egyes szervek vérellátását és segít elkerülni az érszűkületi műtéteket. Lebontja a halott szöveteket, a vérrögöket, cisztákat és érben lévő plakkokat.

Kutatások igazolják, hogy a szerrapeptáz feloldja a vérrögöket és csökkenti azok kialakulását. Gyulladáscsökkentő hatása jobb, mint más hasonló enzimeké. Megakadályozza a duzzanat és a folyadék felhalmozódását, enyhíti a fájdalmat, és javítja az erek és a szív állapotát úgy, hogy segít lebontani az erek falára lerakódott plakkokat, de az elhalt szöveteket, vérrögöket, cisztákat és egyéb gyulladáskeltő anyagokat is. Hatásos lehet az olyan betegségekkel szemben, mint az ízületi gyulladás, a szklerózis multiplex, az allergia, vagy az asztma.

A szteroidos és nem szteroidos gyulladáscsökkentő gyógyszerek ideiglenesen ugyan segíthetnek enyhíteni a fájdalmat, a duzzanatot és a gyulladást, egyúttal azonban elnyomhatják a szervezet védekező képességét, ráadásul veszélyes mellékhatásaik is lehetnek. A szerrapeptáz nem blokkolja a prosztaglandinokat és nem mutattak ki vele kapcsolatban semmilyen, a belekre gyakorolt mellékhatást.

A szerrapeptáz alkalmas a krónikus orrmelléküreg-gyulladás kezelésére, a váladék hörgőkből történő kiválasztására (mert feloldja a fehérjerostokat), de jól kezeli a ficamot, az ínszakadást és más baleseti sérüléseket, a duzzanatokat, valamint a műtét utáni gyulladásokat is.

Megköti a nehézfémeket, amelyek segítségével a test eltávolítja a mérgeket, ilyen módon segítve a test védekező képességének és a hormonális egyensúlyhiánynak a javítását. Meggyorsítja a szövetek gyógyulását.  Mivel a szerrapeptáz hatékonyan lebontja a véralvadékot és az elhalt szöveteket, a visszerek gyógyítására is alkalmas. A kutatások alapján napi 5 mg szerrapeptáz tabletta legalább egy éven át történő szedése segít eltüntetni a beszűkült koronaerek problémás blokkjait.

A fentieken kívül kiválóan segíti a miómák felszívódását, miáltal elkerülhetővé válik a műtéti beavatkozás.