Leírás és Paraméterek
A Szafi Reform Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas aszkorbinsavat tartalmaz.
Használhatjuk főzéshez, sütéshez, tartósításhoz, vízben oldva is.
Az étkezési aszkorbinsav (C-vitamin) több jótékony tulajdonsággal rendelkezik.
Fokozhatja a fehérvérsejtek képződését, ezen kívül nagy szerepet játszik a porcok és csontos kötőszövetének felépítésében, testünk sejtjeinek hatékony oxigénfelvételének biztosításában, valamint a vas megfelelő felszívódásában.
Természetes módon erősíti immunrendszerünket, ezen felül az egyik legkiválóbb antioxidáns.
Fontos kiemelni, hogy az aszkorbinsavat szervezetünk önmagától nem képes előállítani, így azt csupán táplálkozásunk során tudjuk magunkhoz venni.
Kifejezetten ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál Szafi Reform aszkorbinsavat adni a tésztához.
Ezáltal könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát kapunk, sütés után pedig kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut.
Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen.
Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát.
Ilyen módon rendkívül könnyed állagú, ízletes süteményeket, kenyereket készíthetünk.
Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag.
Természetes tartósítószerként használhatjuk, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök megbarnulását.
Így nagyon finom befőtteket, lekvárokat készíthetünk, melyek biztosan az egész családnak ízleni fognak majd.
Cukorral vagy édesítőszerrel keverve kitűnő limonádét készíthetünk belőle.
Használatát javasoljuk még olyan lisztekhez -mint például a napraforgóbél liszt-, melyek a főzés során oxidációjuk miatt elszíneződhetnek.
Az aszkorbinsav túladagolása gyakorlatilag nem lehetséges, hiszen a testünk számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon kiürül.
Leírás
A Szafi Reform Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas aszkorbinsavat tartalmaz.
Használhatjuk főzéshez, sütéshez, tartósításhoz, vízben oldva is.
Az étkezési aszkorbinsav (C-vitamin) több jótékony tulajdonsággal rendelkezik.
Fokozhatja a fehérvérsejtek képződését, ezen kívül nagy szerepet játszik a porcok és csontos kötőszövetének felépítésében, testünk sejtjeinek hatékony oxigénfelvételének biztosításában, valamint a vas megfelelő felszívódásában.
Természetes módon erősíti immunrendszerünket, ezen felül az egyik legkiválóbb antioxidáns.
Fontos kiemelni, hogy az aszkorbinsavat szervezetünk önmagától nem képes előállítani, így azt csupán táplálkozásunk során tudjuk magunkhoz venni.
Kifejezetten ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál Szafi Reform aszkorbinsavat adni a tésztához.
Ezáltal könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát kapunk, sütés után pedig kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut.
Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen.
Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát.
Ilyen módon rendkívül könnyed állagú, ízletes süteményeket, kenyereket készíthetünk.
Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag.
Természetes tartósítószerként használhatjuk, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök megbarnulását.
Így nagyon finom befőtteket, lekvárokat készíthetünk, melyek biztosan az egész családnak ízleni fognak majd.
Cukorral vagy édesítőszerrel keverve kitűnő limonádét készíthetünk belőle.
Használatát javasoljuk még olyan lisztekhez -mint például a napraforgóbél liszt-, melyek a főzés során oxidációjuk miatt elszíneződhetnek.
Az aszkorbinsav túladagolása gyakorlatilag nem lehetséges, hiszen a testünk számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon kiürül.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.