Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szafi Free Vegán Proteines Növényi Fasírt alappor, 300g

1.095 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999564155408
A gyártó összes terméke: Szafi
Raktárkészlet: 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 22

Leírás

Szafi Free Vegán proteines növényi fasírt alappor (gluténmentes) 300g

Összetevők: hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér,
mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Átlagos tápérték

100 g fasírt alapporban

Energia:

1471 kJ / 348 kcal

Zsír

  • amelyből telített zsírsavak

3,2 g

0,8 g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok

54 g

2,5 g

Rost

9,7 g

Fehérje

21 g

2,21 g

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!

Felhasználási javaslat

Répás növényi fasírt recept

Hozzávalók:

100 g  Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor

1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)

65 g aprított (vagy reszelt) répa

5 g friss aprított petrezselyemlevél

10 g citromlé

80 g víz

Sütéshez: kókuszolaj

 

Elkészítés:

Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).

Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.

Pihentessük 15 percig.

Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.

Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 - 2,5 percig süssük a fasírtokat.

Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.

 

Kiszerelés: 300g

Tárolás: Száraz, hűvös helyen!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Szafi Free Vegán proteines növényi fasírt alappor (gluténmentes) 300g

Összetevők: hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér,
mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Átlagos tápérték

100 g fasírt alapporban

Energia:

1471 kJ / 348 kcal

Zsír

  • amelyből telített zsírsavak

3,2 g

0,8 g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok

54 g

2,5 g

Rost

9,7 g

Fehérje

21 g

2,21 g

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!

Felhasználási javaslat

Répás növényi fasírt recept

Hozzávalók:

100 g  Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor

1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)

65 g aprított (vagy reszelt) répa

5 g friss aprított petrezselyemlevél

10 g citromlé

80 g víz

Sütéshez: kókuszolaj

 

Elkészítés:

Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).

Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.

Pihentessük 15 percig.

Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.

Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 - 2,5 percig süssük a fasírtokat.

Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.

 

Kiszerelés: 300g

Tárolás: Száraz, hűvös helyen!