Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sunrider Nuplus növényi élelmiszer Ananászos-banános, 10 x 15g

Ár:
8.810 Ft
Cikkszám: 10025
A gyártó összes terméke: Sunrider
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 2-3 m.nap)
Menny.:db

Leírás

NuPlus® 
 

A kiegyensúlyozott étrend az egészség elenged­he­tet­len része. A Sunrider legalapvetőbb növé­nyi élel­mi­szere olyan összetevőkből készült, ame­­lyek egy egész­séges étrend alapjai lehetnek, és az eset­le­ges táp­anyaghiányokat is pótolják.

A Sunrider NuPlus® koncentrált növényi élelmiszere öt­vözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástu­do­mány eredményeit. Kiegyensúlyozott növényi for­­mu­­la, amely az egészségfenntartás kínai hagyo­má­nya­in, a szervezet meg­fe­lelő táplálásán alapul. A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Rege­ne­­rá­­ció filozófiáját profi táp­lál­ko­záskutatás­sal integrálja.

A NuPlus® kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. Nem tartalmaz mes­ter­séges anya­go­kat, tar­tó­sí­tó­sze­re­ket és hozzáadott cukrot vagy zsírt.

Teljes értékű élelmiszer, így bárki fogyaszthatja (beleértve kisgyerekeket is). Csök­kenti a „hagyományos” ételek iránti éhséget; a test­súlyuk miatt aggódók szo­kásos étkezéseik előtt fél-egy órával fogyaszthatják. Kü­lö­nö­sen jótékony ha­tással van megfáradt vagy lábadozó emberekre, vala­mint sportolókra, akik tel­jesítményük, állóképességük javulásáról számolnak be, és arról, hogy ver­se­nyek, edzések után szervezetük hamarabb regenerá­ló­dik. Nekik célszerű a mun­kavégzés előtt fél-egy órával, illetve közvetlenül verseny, edzés után fo­gyasz­taniuk akár többet is.

 

A Sunrider NuPlus előnyös tulajdonságai:

Mint összetett szénhidrátból, a zsírbontáshoz szükséges glikogén származik belő­le, így nél­kü­löz­he­tet­len a hatékony sportoláshoz, illetve a fölös zsírszövetek jobb lebontásához.

Sokan tapasztalják, hogy a NuPlus® jót tesz az emésztőrendszernek, a májnak, a has­nyálmirigynek és a veséknek. Közrejátszhat az emésztőcsatorna (gyomor, be­lek) nyálkahártyájának pótlásában.

Enyhítheti a krónikus fáradékonyságot, a vércukorszint ingadozásait, megkönnyít­he­ti a káros szenvedélyekről való leszokással járó állapotot, közrejátszhat a jobb ér­zel­mi stabilitás elérésében, és javíthatja az izomépítést.

Az ízesített változatok fagyasztva szárított gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek meg­őriz­ték eredeti enzimháztartásukat.

Felhasználási javaslat:

Egy tasak NuPlus®-t keverjen el 2-2,5 dl vízben.

 

Készült:

Árpa, szójabab, jamgyökér, lótuszmag, lótuszgyökér, zöldbab, fehér­bab, vörösbab és feketebab felhasználásával.

 

Kiszerelés:

10 X 15 g tasak


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!