Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sunrider Citric C Tab c-vitamin rágótabletta, 90 db

Ár:
8.199 Ft
Cikkszám: 26051
A gyártó összes terméke: Sunrider
Raktárkészlet: 2 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A Sunrider Citric C™ Tab elsődleges összetevője a vízben oldódó C-vitamin, más néven aszkorbinsav, amely elengedhetet­le­nül szükséges az egészséges növekedéshez és fejlődés­hez. Más C-vitamin-készít­ményekkel ellentétben a Sunrider Citric C™ Tab a Sunrider tulajdonosainak szakértelmével ké­szült, és koncent­rált növények egyedi kombinációját tar­tal­maz­za. Ter­mé­szetes narancsíze rendkívül élvezhetővé te­szi fogyasztását.

Más C-vitamin-tablettákkal szemben a Sunrider Citric C™ Tab több­fé­le forrásból származó C-vitamin koncentrációja, így könnyít­ve meg a hatékonyabb felszívódást. Min­den egyes 1400 mg-os tab­let­ta 125 mg C-vitamint, a napi ajánlott mennyi­ség két­sze­re­sét tartalmazza.


A Sunrider Citric C™ Tab előnyös tulajdonságai:

A C-vitamin egy erős antioxidáns, és tudományos kutatások bizo­nyít­ják, hogy hatékonyan harcol a szabad gyökök ellen, továbbá alap­ve­tő szerepet játszik a kollagénképzésben, amely a csontok erő­sí­téséhez nélkülözhetetlen.

A C-vitamin sze­re­pet játszik a kötőszövet karbantartásában, és erősíti az im­mun­rend­szert.

A C-vitamin segít az egészséges fogak és fogíny megőrzésében, va­la­mint elősegíti a vas felszívódását.


Naponta egy-két darab tabletta elrágása javasolt.


Kiszerelés:

90 X 1400 mg tabletta


Összetevők:

Fruktóz, édesítőszer: szorbit, csipkebogyó por (8%), tömegnövelőszer, mikrokristályos cellulóz, vitaminok, aszkorbinsav, természetes narancs aroma, citrus bioflavonoid, tea kivonat (0,5%), csomósodást gátló: magnézium-sztearát.


Származási hely:

USA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!