Leírás és Paraméterek
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és "E-vitaminok" és mindenféle trükk nélkül!
A hagyományos fehér lisztekkel ellentétben ez a liszt nem csupán a búzaszem belső magját tartalmazza, hanem a speciális őrlési technológiának köszönhetően a csíra és korpa apróbb részeit is, ezáltal rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagabb. A búzaszem legkülső rétegét - amely felfogja a környezeti szennyeződéseket - a liszt őrlése előtt eltávolítják, hogy minél tisztább, szennyezés-mentesebb legyen.
A Király búza a tönköly és a tönke búza keresztezésével nemesített búzafaj, amelyben egyesült a tönköly életrevalósága, robusztussága, igen magas fehérjetartalma a tönke búza keménységével, kiválóan rugalmas sikér-szerkezetével és a rendkívüli szárazságtűrésével. (A tönke búza volt az ókori Egyiptom és Babilon legjellemzőbb búzája.)
A Király búzából készült lisztek fehérjetartalma jelentősen magasabb a közönséges lisztekhez viszonyítva, aminosav összetétele nagyságrendekkel kedvezőbb. A hagyományos lisztekhez képest színe sárgásabb, a búzában természetes módon meglévő karotin festékanyag miatt. "Élő" lisztről van szó, ezért kelt tészták készítésénél 1 kg liszthez 1,5% vagyis 1,5 dkg friss élesztő vagy annak megfelelő kovász használata elegendő, szemben az "élettelen" liszteknél 5% (5 dkg) helyett.
1000 g
Leírás
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és "E-vitaminok" és mindenféle trükk nélkül!
A hagyományos fehér lisztekkel ellentétben ez a liszt nem csupán a búzaszem belső magját tartalmazza, hanem a speciális őrlési technológiának köszönhetően a csíra és korpa apróbb részeit is, ezáltal rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagabb. A búzaszem legkülső rétegét - amely felfogja a környezeti szennyeződéseket - a liszt őrlése előtt eltávolítják, hogy minél tisztább, szennyezés-mentesebb legyen.
A Király búza a tönköly és a tönke búza keresztezésével nemesített búzafaj, amelyben egyesült a tönköly életrevalósága, robusztussága, igen magas fehérjetartalma a tönke búza keménységével, kiválóan rugalmas sikér-szerkezetével és a rendkívüli szárazságtűrésével. (A tönke búza volt az ókori Egyiptom és Babilon legjellemzőbb búzája.)
A Király búzából készült lisztek fehérjetartalma jelentősen magasabb a közönséges lisztekhez viszonyítva, aminosav összetétele nagyságrendekkel kedvezőbb. A hagyományos lisztekhez képest színe sárgásabb, a búzában természetes módon meglévő karotin festékanyag miatt. "Élő" lisztről van szó, ezért kelt tészták készítésénél 1 kg liszthez 1,5% vagyis 1,5 dkg friss élesztő vagy annak megfelelő kovász használata elegendő, szemben az "élettelen" liszteknél 5% (5 dkg) helyett.
1000 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.