Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sóterápia

A só tisztító, fertőtlenítő hatású, antibakteriális és gyulladáscsökkentő. Segít feloldani a felesleges nyákot, és felgyorsítja a váladék kiürülését a tüdőből, arcüregekből és légutakból, és segít eltávolítani a levegőben lévő polleneket is. Hatékonyan bevethető megfázás ellen, egyúttal nyugtat és fel is frissít.

Rendezés:

A sóterápia alapját természetesen a megbízható forrásból származó sószemcsék adják. Ezek a kristályszemek megannyi előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Nem csoda, hogy komplett kezelések támaszkodnak rájuk. Otthonra is könnyedén beszerezheted azokat a kiegészítőket, amik az eredményes sóterápia részét alkotják. A só antibakteriális hatású, nyákoldó, emellett frissít, energizál. Sokan a téli megbetegedések idején élnek a legszívesebben a sóterápia pozitívumaival, pedig az év egészében jó szolgálatot tehet. Pláne, hogy a sóból készülő mécsesek, szappanok vagy éppen fürdősók kényeztetésben sem utolsók. Ugyan a legtöbben akut helyzetben alkalmazzák előszeretettel, ám a prevencióban is fontos szerepet tölthet be.

A levegőből például a segítségével száműzhetőek a pollenek, miközben a tisztító, vírusölő hatása évszaktól függetlenül értékes hasznot hajthat. Nyákoldó, váladékképzést és ürülést támogató tulajdonsága tüdőbántalmak, hörgő- és arcüreggyulladás esetén egyaránt hozzájárulhat a tünetek enyhítéséhez és a panaszok megszüntetéséhez.  A só nyugtat, amiről viszonylag kevesen tudnak, ám amit mégis érdemes szem előtt tartani. A terápia részeként sópárna, sótégla is „munkába” állítható, az egyéni elvárások és igények fényében. A sóterápia nem mai keletű módszer. Évezredekkel ezelőtt is éltek az előnyeivel. A sóbarlangok felfedezése óriási előrelépést jelentett ezen a téren. Asztmával, allergiával és egyéb légúti problémával küzdőknek is enyhülést hoztak a kezelések. A jó hír az, hogy napjainkban már könnyedén az otthonodba hozhatod a só garantálta jó közérzetet generáló pozitívumokat.