Leírás és Paraméterek
A keserű magból préselt olaj íze a mandulára emlékeztet. A sárgabarackmag-olajat sokféle tünet kezelésére is használják: pl. a haj, bőr, köröm erősítésére a gyengülő látásra.
A sárgabarackmag nagy mennyiségben tartalmaz B-17 vitamint. Az elmúlt években a vízoldékony B-17 vitamin a tudományos világ - főként a rákkutatók - érdeklődési körébe került. Számos kutatás, klinikai vizsgálat irányult a B-17 vitaminnak a daganatokra, ráksejtekre gyakorolt hatásának bizonyítására.
Az emberi szervezetben kizárólag a ráksejtek tartalmaznak béta-glukozidáz enzimet, és csak ez az enzim képes B-17 vitaminból ciánhidrogént =HCN) előállítani, így kizárólag a ráksejtekre van hatással. Ha a szervezetben nincsenek ráksejtek akkor nincs jelen a béta-glukozidáz enzim sem, így a táplálékkal bevitt B-17 vitaminból nem keletkezik ciánhidrogén =HCN), s ez kizárja a szervezet cianid mérgezésének lehetőségét.
A B-17 vitamint tudományosan elfogadott napi mennyiségéről megoszlanak a vélemények. Az egyik leggazdagabb B-17 forrásnak a sárgabarack magja bizonyult. Megjegyzendő, hogy a magok, illetve a magolaj mellett érdemes ananászt, illetve elegendő A- és E-vitamint fogyasztani.
A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz egyszeresen telítetlen zsírsavat, többszörösen telítetlen zsírsavak közül omega-6 telítetlen zsírsavat.
Adagolás: naponta 2 ml (1 mokkáskanál)
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tárolandó!
ml | 50 |
db | 1 |
Leírás
A keserű magból préselt olaj íze a mandulára emlékeztet. A sárgabarackmag-olajat sokféle tünet kezelésére is használják: pl. a haj, bőr, köröm erősítésére a gyengülő látásra.
A sárgabarackmag nagy mennyiségben tartalmaz B-17 vitamint. Az elmúlt években a vízoldékony B-17 vitamin a tudományos világ - főként a rákkutatók - érdeklődési körébe került. Számos kutatás, klinikai vizsgálat irányult a B-17 vitaminnak a daganatokra, ráksejtekre gyakorolt hatásának bizonyítására.
Az emberi szervezetben kizárólag a ráksejtek tartalmaznak béta-glukozidáz enzimet, és csak ez az enzim képes B-17 vitaminból ciánhidrogént =HCN) előállítani, így kizárólag a ráksejtekre van hatással. Ha a szervezetben nincsenek ráksejtek akkor nincs jelen a béta-glukozidáz enzim sem, így a táplálékkal bevitt B-17 vitaminból nem keletkezik ciánhidrogén =HCN), s ez kizárja a szervezet cianid mérgezésének lehetőségét.
A B-17 vitamint tudományosan elfogadott napi mennyiségéről megoszlanak a vélemények. Az egyik leggazdagabb B-17 forrásnak a sárgabarack magja bizonyult. Megjegyzendő, hogy a magok, illetve a magolaj mellett érdemes ananászt, illetve elegendő A- és E-vitamint fogyasztani.
A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz egyszeresen telítetlen zsírsavat, többszörösen telítetlen zsírsavak közül omega-6 telítetlen zsírsavat.
Adagolás: naponta 2 ml (1 mokkáskanál)
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tárolandó!
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.