Leírás és Paraméterek
GO ON Protein crisp szelet hozzáadott fehérjével, karamellás sütemény ízben.
Összetevők: süteménydarabkák 21% (BÚZAliszt, cukor, tisztított VAJ (TEJ)), karobpor, tengeri só, kelesztőanyag: nátrium karbonát, ízfokozó, glükózszirup, TEJSAVÓfehérje-koncentrátum, SZÓJAizolátum, növényi zsírok (nem hidrogénezett pálmazsír* és sheazsír) változó arányban, cukor, nedvesítőanyag: glicerin, napraforgóolaj, maltodextrin, sovány TEJpor, nádcukor, karamell 2,3% (karamellizált cukor), tápiókakeményítő, tengeri só, só, ízfokozók, emulgeálószer: SZÓJAlecitinek.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1766 kJ/421 kcal
Zsír: 16 g
- amelyből telített zsírsavak: 9,6 g
Szénhidrát: 53 g
- amelyből cukrok: 26 g
Rost: 0,8 g
Fehérje: 20 g
Só: 1 g
Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
A termék fehérjét tartalmaz. A fehérjét a szervezet izomépítésre használja és fontos a csontok egészségének megőrzésében is.
A kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő étrend létfontosságú az emberi szervezet normális működéséhez.
Leírás
GO ON Protein crisp szelet hozzáadott fehérjével, karamellás sütemény ízben.
Összetevők: süteménydarabkák 21% (BÚZAliszt, cukor, tisztított VAJ (TEJ)), karobpor, tengeri só, kelesztőanyag: nátrium karbonát, ízfokozó, glükózszirup, TEJSAVÓfehérje-koncentrátum, SZÓJAizolátum, növényi zsírok (nem hidrogénezett pálmazsír* és sheazsír) változó arányban, cukor, nedvesítőanyag: glicerin, napraforgóolaj, maltodextrin, sovány TEJpor, nádcukor, karamell 2,3% (karamellizált cukor), tápiókakeményítő, tengeri só, só, ízfokozók, emulgeálószer: SZÓJAlecitinek.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1766 kJ/421 kcal
Zsír: 16 g
- amelyből telített zsírsavak: 9,6 g
Szénhidrát: 53 g
- amelyből cukrok: 26 g
Rost: 0,8 g
Fehérje: 20 g
Só: 1 g
Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
A termék fehérjét tartalmaz. A fehérjét a szervezet izomépítésre használja és fontos a csontok egészségének megőrzésében is.
A kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő étrend létfontosságú az emberi szervezet normális működéséhez.