Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rapunzel bioSnacky Csíráztató tál (fedél, szűrő, vízfelfogó) környezetbarát

6.700 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Cikkszám: 4006040169949
A gyártó összes terméke: Rapunzel
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 135

Leírás

bioSnacky Mini csíráztató tál

Az eszköz alkalmas mindenféle csíramag csíráztatására, valamint búzafű nevelésére is.

Tartozékok: 1 db fedél, 1 db szűrő, 1 db vízfelfogó tálca (átmérő: 15 cm)

A bioSnacky csíráztató tál előnyei:

  • Polisztirolból készült (élelmiszer tárolására alkalmas anyag) kadmiumtól, formaldehidtől és biszfenoltól mentes
  • karcálló, ütésálló, UV- álló
  • könnyű használni és tisztítani, mosogatógépben is elmosható (max. hőfok 65 ⁰C)
  • maximális fényáteresztő képességű és ideális körülményeket nyújt a termesztéshez

Használati utasítás:

  1. Előkészítés: öblítsük át a csíráztatót hideg vízzel, majd helyezzük vízszintes felületre, világos, meleg helyre. Közvetlen napfény azonban ne érje.
  2. Átmosás: a csíráztatás megkezdése előtt alaposan mossuk át a magokat folyóvíz alatt.
  3. Vetés: a vízfelfogó tálkába öntsünk 1 cm magasan vizet. A magokat helyezzük vékony rétegben a szűrőre.
  4. Víz hozzáadása: szűrőt a magokkal együtt 2-3x mártsuk be friss vízbe, hogy azok jól átitatódjanak. A szűrőt helyezzük vissza a tálkába. A magoknak nem szabad vízben állniuk. 5 mm-nyi víz maradjon a tálka alján, hogy a csíráztatáshoz az optimális nedvességet biztosítsuk.
  5. Fogyasztás: 3-7 nappal később a friss és ropogós csírákat fogyaszthatjuk.

Tisztítás: a csíráztatás során használt minden tárgyat és eszközt (csíráztató tál, szűrő, kanál, stb.) alaposan el kell mosni, illetve javasolt gyümölcsecettel és puha kefével kitisztítani. A tál mosogatógépben mosható, de annak használata után javasolt átmosni folyóvíz alatt.

Nyálkás magvak, mint pl. zsázsa és rukkola esetén a csírázás  beindulása után a magokat már csak spricceljük vízzel.

Fogyasztás előtt mindig mossuk meg a csírákat. Hűtőszekrényben 2-3 napig tárolható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

bioSnacky Mini csíráztató tál

Az eszköz alkalmas mindenféle csíramag csíráztatására, valamint búzafű nevelésére is.

Tartozékok: 1 db fedél, 1 db szűrő, 1 db vízfelfogó tálca (átmérő: 15 cm)

A bioSnacky csíráztató tál előnyei:

  • Polisztirolból készült (élelmiszer tárolására alkalmas anyag) kadmiumtól, formaldehidtől és biszfenoltól mentes
  • karcálló, ütésálló, UV- álló
  • könnyű használni és tisztítani, mosogatógépben is elmosható (max. hőfok 65 ⁰C)
  • maximális fényáteresztő képességű és ideális körülményeket nyújt a termesztéshez

Használati utasítás:

  1. Előkészítés: öblítsük át a csíráztatót hideg vízzel, majd helyezzük vízszintes felületre, világos, meleg helyre. Közvetlen napfény azonban ne érje.
  2. Átmosás: a csíráztatás megkezdése előtt alaposan mossuk át a magokat folyóvíz alatt.
  3. Vetés: a vízfelfogó tálkába öntsünk 1 cm magasan vizet. A magokat helyezzük vékony rétegben a szűrőre.
  4. Víz hozzáadása: szűrőt a magokkal együtt 2-3x mártsuk be friss vízbe, hogy azok jól átitatódjanak. A szűrőt helyezzük vissza a tálkába. A magoknak nem szabad vízben állniuk. 5 mm-nyi víz maradjon a tálka alján, hogy a csíráztatáshoz az optimális nedvességet biztosítsuk.
  5. Fogyasztás: 3-7 nappal később a friss és ropogós csírákat fogyaszthatjuk.

Tisztítás: a csíráztatás során használt minden tárgyat és eszközt (csíráztató tál, szűrő, kanál, stb.) alaposan el kell mosni, illetve javasolt gyümölcsecettel és puha kefével kitisztítani. A tál mosogatógépben mosható, de annak használata után javasolt átmosni folyóvíz alatt.

Nyálkás magvak, mint pl. zsázsa és rukkola esetén a csírázás  beindulása után a magokat már csak spricceljük vízzel.

Fogyasztás előtt mindig mossuk meg a csírákat. Hűtőszekrényben 2-3 napig tárolható.