Leírás és Paraméterek
Az útifű maghéj képes vizet felvenni, lisztjével sűríthetünk főzelékeket, tésztákba keverve pedig fellazíthatjuk azok állagát. Bármely diétába, a nap bármely étkezésébe beilleszthető konyhai alapanyag. Az útifű maghéj segíthet a vécukorszintet kontroll alatt tartani. reggeliről, főételről vagy desszertről. Zselésítő képessége miatt a pudingok is hibátlan állagúak és ízűek lesznek.
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Vízmegkötő képességű rostkészítmény.
Összetevők: 100% útifűmaghéjliszt
Leírás
Az útifű maghéj képes vizet felvenni, lisztjével sűríthetünk főzelékeket, tésztákba keverve pedig fellazíthatjuk azok állagát. Bármely diétába, a nap bármely étkezésébe beilleszthető konyhai alapanyag. Az útifű maghéj segíthet a vécukorszintet kontroll alatt tartani. reggeliről, főételről vagy desszertről. Zselésítő képessége miatt a pudingok is hibátlan állagúak és ízűek lesznek.
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Vízmegkötő képességű rostkészítmény.
Összetevők: 100% útifűmaghéjliszt