Leírás és Paraméterek
A tökéletes olasz pizza már nem csak álom, egy pár egyszerű lépésben pillanatok alatt a tányérunkon lehet egy jó, gluténmentes házi pizza!
A Nutri Free pizza lisztkeverék ízletessége mellett gluténmentes is, így nyugodt szívvel fogyaszthatják lisztérzékenységben szenvedő emberek.
Összetevők: kukoricakeményítő, rizsliszt, hajdinaliszt 7%, cukor, növényi rostok, só.
Adalékok: guarliszt, xantángumi.
Felhasználási javaslat: 500 g Mix per Pizza, 370 g víz, 10 g friss élesztő,30 g extraszűz olivaolaj vagy étolaj, 4g asztali só.
Hozzávalók a feltéthez: 500 g paradicsompüré, mozzarella, csipet só, bazsalikom, oregánó.
Elkészítés: Öntse a pizzaport egy tálba. Oldja fel az élesztőt vízben. Öntse a folyadékot apránként a liszthez és addig keverje, míg sima homogén egynemű tésztát kap.
Óvatosan adja hozzá az olajat és a sót, és gyorsan dolgozza ki a tésztát. Takarja le a tésztát konyharuhával és hagyja pihenni a hűtőben kb 2 órát.
Ízesítse a paradicsompürét egy kis olivaolajjal, egy csipet sóval és egy csipet oregánóval.
Két óra elteltével ossza a tésztát 3-4 egyenlő részre, és hagyja kétszeresére kelni.
Lisztezett kézzel nyújtsa a tésztát 28-30cm kör alakúra, szurkálja meg a tetejét villával és 5-7 percre tegye be 250C-ra előmelegített sütőben.
Vegye ki, kenje meg mindegyik pizzát paradicsomszósszal, kockázza fel a mozzarellát ossza szét a pizzákon és 250 C-on 15 percig süsse tovább.
Leírás
A tökéletes olasz pizza már nem csak álom, egy pár egyszerű lépésben pillanatok alatt a tányérunkon lehet egy jó, gluténmentes házi pizza!
A Nutri Free pizza lisztkeverék ízletessége mellett gluténmentes is, így nyugodt szívvel fogyaszthatják lisztérzékenységben szenvedő emberek.
Összetevők: kukoricakeményítő, rizsliszt, hajdinaliszt 7%, cukor, növényi rostok, só.
Adalékok: guarliszt, xantángumi.
Felhasználási javaslat: 500 g Mix per Pizza, 370 g víz, 10 g friss élesztő,30 g extraszűz olivaolaj vagy étolaj, 4g asztali só.
Hozzávalók a feltéthez: 500 g paradicsompüré, mozzarella, csipet só, bazsalikom, oregánó.
Elkészítés: Öntse a pizzaport egy tálba. Oldja fel az élesztőt vízben. Öntse a folyadékot apránként a liszthez és addig keverje, míg sima homogén egynemű tésztát kap.
Óvatosan adja hozzá az olajat és a sót, és gyorsan dolgozza ki a tésztát. Takarja le a tésztát konyharuhával és hagyja pihenni a hűtőben kb 2 órát.
Ízesítse a paradicsompürét egy kis olivaolajjal, egy csipet sóval és egy csipet oregánóval.
Két óra elteltével ossza a tésztát 3-4 egyenlő részre, és hagyja kétszeresére kelni.
Lisztezett kézzel nyújtsa a tésztát 28-30cm kör alakúra, szurkálja meg a tetejét villával és 5-7 percre tegye be 250C-ra előmelegített sütőben.
Vegye ki, kenje meg mindegyik pizzát paradicsomszósszal, kockázza fel a mozzarellát ossza szét a pizzákon és 250 C-on 15 percig süsse tovább.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.